Демидова Євгенія В’ячеславівна

Асистент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів

ID Scopus: 57685858000  https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=57685858000

ORCID: https://orcid.org/0000-0002-7933-4251

ID Web of Science HMO-7329-2023

Scholar google: https://scholar.google.com.ua/citations?user=ZfWGu6cAAAAJ&hl=uk

Телефон: 0507372890

E-mail: lera072010@ukr.net, корпоративна пошта:  yevheniia.demydova@snau.edu.ua

Народилася у 1988 році у м. Новгород, українка.

Освіта:

2006-2009 р.р. Сумський технікум харчової промисловості,

Спеціальність: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, технік-технолог.

2005-2010 рр. Сумський національний аграрний університет (м. Суми)

Спеціальність: Технологія зберігання, консервування та переробки молока, інженер-технолог

2021 р.- дотепер. Сумський національний аграрний університет (навчання в аспірантурі без відриву від виробництва)

Спеціальність: Харчові технології

Тема дисертації: «Розробка технології переробки плодів дикорослих рослин на порошкові харчові добавки»

2022 р. - Сертифікат вільного володіння англійською мовою В2

Досвід роботи:

2011 – 2012 – асистент кафедри технології харчування Сумського національного аграрного університету.

2012 –2013– асистент кафедри технології молока і м’яса Сумського національного аграрного університету.

03.09.2013 – дотепер – викладач спецдисциплін (категорія «вища», «старший викладач») ДНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту»

1.09. 2023 - дотепер асистент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів (за сумісництвом)

Технічні умови:

  1. Порошки із дикорослих плодів.Технічні умови. ТУ У 10.89.19-04718013-001:2023
  2. Хліб пшеничний з подовженим терміном зберігання. Технічні умови. ТУ У 10.7-04718013-008:2023
  3. Вироби макаронні з підвищеним вмістом харчових волокон. Технічні умови. ТУ У 10.7-04718013-007:2023

Публікації Демидова Є.В. за напрямами наукових тематик кафедри

за період 2021-2023 р.р.

0122U200866 Розроблення технологій комплексної переробки рослинної сировини на харчові продукти 2022-2023
Технології зерна, хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів Samilyk, M., Demidova, E., Bolgova, N., Savenko, O., Cherniavska, T. (2022). Development of bread technology with high biological value and increased shelf life. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2 (11 (116)), 52–57. doi: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2022.255605. (Scopus)
Demidova,  E., Bolgova, N.,  Kapitonenko, А., Cherniavska, T.  Influence of adding wild berry powders on the quality of pasta products.  «EUREKA: Life Sciences» Number 2. 2022. P.28-35. DOI: 10.21303/2504-5695.2022.002410 (закордонне видання країн ЄС)
Samilyk, M., Demidova, E., Nazarenko, Y., Tymoshenko, A., Ryzhkova, T., Severin, R., Hnoievyі, I., Yatsenko, I. (2023). Formation of the quality and shelf life of bread through the additive of powder from rowanberry. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 3 (11 (123)), 42–49. doi: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2023.278799 (Scopus)
Самілик, М. М., & Демидова, Є. В. (2022). Використання похідних продуктів переробки обліпихи у виробництві здобних булочок. Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, (4), 94-101. https://doi.org/10.32851/tnv-tech.2022.4.12. https://doi.org/10.32851/tnv-tech.2022.4.12 (вітчизняне фахове видання категорії «Б»)
Маловідходні технології переробки рослинної сировини Samilyk M. M. Demydova Ye. V Sustainable food chain and safety through science, knowledge and business (Рowders from derivatives of wild plant fruit processing): Scientific monograph / Samilyk M. M. Demydova Ye. V. – Riga, Latvia : “Baltija Publishing”, 2023. 724 p. ISBN 978-9934-26-328-6.
Marina M. Samilyk, Evgenia V. Demidova, Natalia V. Bolgova (2022). Waste-free technology of processing wild plant raw materials. Journal of Chemistry and Technologies, 30(3), 394-403. https://doi.org/10.15421/jchemtech.v30i3.256924 (Scopus)
Samilyk, M., Korniienko, D., Demidova, E., Tymoshenko, A., Bolgova, N., & Yeskova, O. (2022). Substantiation of the efficiency of the method for processing viburnum by the method of osmotic dehydration. EUREKA: Life Sciences, (6), 60-68. https://doi.org/10.21303/2504-5695.2022.002693
Demidova, E., & Samilyk, M. (2023). Розробка порошкової харчової добавки на основі плодів обліпихи. НВ ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології, 25(100), 88-93. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f10014
Технології молока та молочних продуктів Самілик, М., & Демидова, Є. (2022). Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва йогурту. Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації, 5(2), 281–291. (вітчизняне фахове видання категорії «Б»)

Підвищення кваліфікації:

  1. Підвищення кваліфікації в Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної (07.09.2020 -18.09.2020) в обсязі 156 годин (5,2 кредитів). Тема: «Новітні методи контролю сировини та харчової продукції». Свідоцтво серія ПК 02139771 17078-20.
  2. Всеукраїнський науково-практичний онлайн-семінар, Всеукраїнський науково-практичний онлайн конференція «Інноваційні практики наукової освіти», сертифікат про підвищення кваліфікації 30 год (1 кредит), 8-11 грудня 2021 року
  3. Науково-практична студія «Розвиток інформаційно-аналітичної компетентності педагога в умовах трансформаційних змін суспільства» 30 год (1 кредит), 17 -21 січня 2022 р.
  4. Курс «Цифрові інструменти Google для освіти" (базовий рівень) Сертифікат NoGDTfE-07-Б-05774 30 год. (1 кредит), 30 січня- 12 лютого 2023 р.
  5. Курс «Цифрові інструменти Google для освіти" (середній рівень) Сертифікат № GDTfE-07-С-01099 30 год. (1 кредит), 13-19 лютого 2023 р.
  6. Курс «Цифрові інструменти Google для освіти" (поглиблений рівень) Сертифікат № GDTfE-07-П-01964 30 год. (1 кредит), 30 20-26 лютого 2023 р.
  7. Онлайн-зустріч  навчального центру PROFI CLUB на тему "Критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP".2 год. Сертифікат №06343 від 09.2023р.
  8. Міжнародне підвищення кваліфікації з 02.10.2023 по 09.10.2023 р. на тему: «Неформальна освіта при підготовці магістрів та здобувачів доктора філософії (PhD) країнах Європейського Союзу та України (м. Люблін, Польща) в обсязі 45 годин (1,5 кредитів). Сертифікат ESN-16342;
  9. Онлайн-зустріч навчального центру PROFI CLUB на тему "ІНКЛЮЗИВНІСТЬ В РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ".2 год. Сертифікат №06517 від 10.2023р.
  10. Онлайн-зустріч навчального центру PROFI CLUB на тему «Підготовка операторів ринку до державних перевірок системи HACCP», 2 год. Сертифікат №06678 від 12.2023р.

 Державні та відомчі нагороди:

  1. Грамота Департаменту освіти і науки СОДА за сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, значний особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління Сумщини (№137 к/з від 07.08.2018 р .),
  2. Занесена на обласну Дошку Пошани «Педагогічна гордість Сумщини» (№390- ОД від 02.08.2021 р .)
  3. Почесна грамота міського голови за наполегливу плідну працю, високу професійну майстерність та з нагоди Дня будівельника (2021 р.),
  4. Подяка Міністерства освіти і науки України за ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий особистий внесок у розвиток сфери освіти і науки України (2022 рік)

CV Євгенія Демидова