На сайт СНАУ
Українська
English
Toggle navigation
Про факультет
Деканат
Історія факультету
Стратегія розвитку факультету
Знайомство з факультетом
Випускнику
Контакти
Кафедри
Спеціальності
Харчові технології
Договори про співпрацю
Робота факультету
Наукова робота
Методична робота
Навчальна робота
Вчена рада
Заочне навчання
Міжнародна співпраця
Договори про співпрацю
Практичне навчання
Експертна рада роботодавців
Методичне забезпечення
Документаційне забезпечення
Опитування стейкхолдерів
Результати опитування
Вступнику
Вступна кампанія 2023
Інтернет-конкурс “Здорове харчування – запорука здоров’я нації”
Студенту
Студентський актив
Спеціальності
Матеріально-технічна база
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
Пропозиції та побажання
Думка студента
Результати опитування
Оголошення
Вибіркові дисципліни
Результати вибору дисциплін
Рейтинг успішності
Анонс подій
Головна
›
Кафедри
›
Кафедра технологій та безпечності харчових продуктів
›
Склад кафедри
Склад кафедри
Самілик Марина Михайлівна
(Зав. кафедри, к.т.н., доцент)
Болгова Наталія Вікторівна
(к.с.-г.н., доцент)
Назаренко Юлія Валентинівна
(к.т.н., доцент)
Тищенко Василь Іванович
(к.с.-г.н., доцент)
Геліх Анна Олександрівна
(к.т.н., доцент)
Сабадаш Сергій Михайлович
(к.т.н.. доцент)
Соколенко Вікторія Вікторівна
(старший викладач)
Губа Світлана Олександрівна
(старший викладач)
Синенко Тетяна Павлівна
(доктор філософії (PhD), доцент)
Демидова Євгенія В’ячеславівна
(асистент)
Попова Віра Миколаївна
(старший лаборант)
Бердіна Ірина Володимирівна
(старший лаборант)