
Старший викладач кафедри технологій та безпечності харчових продуктів
ORCID: 0000-0002-0546-7940
ID Web of Science: V-7182-2018
ID Scopus: 59149322100
Scholar google: https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=Boqhqf4AAAAJ
Телефон: 0994458134
E-mail: svitlanahuba@ukr.net
Корпоративна пошта: s.huba@snau.edu.ua
Народилася у 1989 році у с. Олександрівка, Буринського району Сумської області, українка.
Освіта:
2006-2011 рр. Сумський національний аграрний університет
Спеціальність: Технологія зберігання, консервування та переробки молока, інженер-технолог
2016-2018 рр. Сумський національний аграрний університет
Спеціальність: «Маркетинг»
2024 до тепер навчання в аспірантурі Сумського національного аграрного університету, спеціальність «Харчові технології»
Досвід роботи:
2011-2013р: Філія «Сумський молочний завод» ДП «Аромат», м.Суми (Інженер-технолог, майстер цеху)
02.07.2013 – до тепер працювала на посадах старший лаборант, асистент, викладач, старший викладач кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Сумського національного аграрного університету.
Основні навчальні дисципліни: «Основи фізіології та гігієни харчування», «Харчова мікробіологія», «Технологія молока та молочних продуктів».
Напрям наукових досліджень: Розробка технологій виробництва харчових продуктів з доданою вартістю на принципах сталого розвитку.
Підвищення кваліфікації:
- Підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників «Інноваційні професійні компетентності в педагогічній діяльності». Тема: «Впровадження інтерактивних технологій навчання в навчальному процесі при викладанні дисципліни Основи фізіології та гігієни харчування». НУБіП України. Навчально-науковий інститут неперервної освіти і туризму. 16.09.- 27.09.2024. Сертифікат: СС 00493706/023503-24.
- Тренінг «Вивчення європейського досвіду впровадження систем управління якістю освітніх послуг» в рамках міжнародного проєкту Erasmus+ Jean Monnet Module 101085516-QMSEEI- ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH (15 годин), 14,15 березня 2024.
- Стажування на ТОВ «Сумський молочний завод» Тема: «Інновації у виробництві молочних продуктів, підвищення харчової та біологічної цінності продукції та управління якістю і безпекою молочних продуктів» (17.10.24 по 17.11.24).