Губа Світлана Олександрівна

Старший викладач кафедри технологій та безпечності харчових продуктів

ORCID: 0000-0002-0546-7940

ID Web of Science: V-7182-2018

ID Scopus: 59149322100

Scholar google: https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=Boqhqf4AAAAJ

Телефон: 0994458134

E-mail: svitlanahuba@ukr.net

Корпоративна пошта: s.huba@snau.edu.ua

CV_Huba Svitlana

Народилася у 1989 році у с. Олександрівка, Буринського району Сумської області, українка.

Освіта:

2006-2011 рр. Сумський національний аграрний університет

Спеціальність: Технологія зберігання, консервування та переробки молока, інженер-технолог

2016-2018 рр. Сумський національний аграрний університет

Спеціальність: «Маркетинг»

2024 до тепер навчання в аспірантурі Сумського національного аграрного університету, спеціальність «Харчові технології»

Досвід роботи:

2011-2013р: Філія «Сумський молочний завод» ДП «Аромат», м.Суми (Інженер-технолог, майстер цеху)

02.07.2013 – до тепер працювала на посадах старший лаборант, асистент, викладач, старший викладач кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Сумського національного аграрного університету.

Основні навчальні дисципліни: «Основи фізіології та гігієни харчування», «Харчова мікробіологія», «Технологія молока та молочних продуктів».

Напрям наукових досліджень: Розробка технологій виробництва харчових продуктів з доданою вартістю на принципах сталого розвитку.

Підвищення кваліфікації:

  1. Підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників «Інноваційні професійні компетентності в педагогічній діяльності». Тема: «Впровадження інтерактивних технологій навчання в навчальному процесі при викладанні дисципліни Основи фізіології та гігієни харчування». НУБіП України. Навчально-науковий інститут неперервної освіти і туризму. 16.09.- 27.09.2024. Сертифікат: СС 00493706/023503-24.
  2. Тренінг «Вивчення європейського досвіду впровадження систем управління якістю освітніх послуг» в рамках міжнародного проєкту Erasmus+ Jean Monnet Module 101085516-QMSEEI- ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH (15 годин), 14,15 березня 2024.
  3. Стажування на ТОВ «Сумський молочний завод» Тема: «Інновації у виробництві молочних продуктів, підвищення харчової та біологічної цінності продукції та управління якістю і безпекою молочних продуктів» (17.10.24 по 17.11.24).