2025-2026
-
ВК Ресурсозберігаючі та екологічні технології
-
ВК Інжиніринг інновацій
-
ВК Розвиток креативності та технічна творчість
- ВК Експертиза харчових продуктів та матеріалів, що контактують з ними
-
ВК Світові інновації у технологіях харчової продукції
-
ВК Корекція харчування через раціон
- ВК Нетрадиційна продовольча сировина
- ВК Тепломасообмінні процеси та біохімічні перетворення у харчових системах
-
ВК Інноваційні енергетичні рішення для сталого розвитку харчових технологій
- ВК Безпечність та якість продуктів і товарів
- ВК Методика та технологія обробки наукової інформації
2024-2025
- ВК Ресурсозберігаючі та екологічні технології
- ВК Нетрадиційна продовольча сировина
-
ВК Іжиніринг інновацій
- ВК Тепломасообмінні процеси та біохімічні перетворення у харчових системах
- ВК Науково-дослідна робота (семінари за темою дисертації)
- ВК Безпечність та якість продуктів і товарів
-
ВК Інновації в галузі
-
SC Engineering innovations
-
ВК Сучасні експериментальні методи дослідження
-
SC Untraditional food raw materials
-
SC Methodology and processing technology scientific information
-
SC Modern experimental research methods
-
ВК Методика та технологія обробки наукової інформації
2023-2024
-
ВК Інновації в галузі
- ВК Нетрадиційна продовольча сировина
- ВК Тепломасообмінні процеси та біохімічні перетворення у харчових системах
-
ВК Інжиніринг інновацій
- ВК Методика та технологія обробки наукової інформації
-
ВК Сучасні інструментальні методи дослідження
-
ВК Сучасні досягнення харчової науки
2022-2023
-
ВК Інновації в галузі
-
ВК Інноваційний інжиніринг закладів ресторанного господарства
-
ВК Інноваційні харчові інгредієнти у технології харчової продукції
-
ВК Інжиніринг інновацій
- ВК Методика та технологія обробки наукової інформації
-
ВК Сучасні інструментальні методи дослідження
-
ВК Сучасні досягнення харчової науки
2021-2022
-
ВК Інжиніринг інновацій
-
ВК Інновації в галузі
-
ВК Інноваційний інжиніринг закладів ресторанного господарства
-
ВК Інноваційні харчові інгредієнти у технології харчової продукції
-
ВК Сучасні інструментальні методи дослідження
-
ВК Управління якістю харчової продукції
2020-2021
-
ВК Інжиніринг інновацій
-
ВК Інновації в галузі
-
SC Innovations in the industry
-
ВК Інноваційний інжиніринг закладів ресторанного господарства
-
ВК Інноваційні харчові інгредієнти у технології харчової продукції
-
SC Innovative food ingredients in technology of food products
-
ВК Сучасні інструментальні методи дослідження
-
SC Modern instrumental research methods
-
ВК Управління якістю харчової продукції
-
SC Food quality management