На сайт СНАУ
Українська
English
Toggle navigation
Про факультет
Деканат
Кафедри
Історія факультету
Стратегія розвитку факультету
Знайомство з факультетом
Практичне навчання
Експертна рада роботодавців
Методичне забезпечення
Документаційне забезпечення
Опитування стейкхолдерів
Результати опитування
Випускнику
Контакти
Спеціальності
Харчові технології
Готельно-ресторанна справа
Заочне навчання
Вступнику
Вступна кампанія 2025
Студенту
Студентський актив
Спеціальності
Матеріально-технічна база
Рейтинг успішності
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
Пропозиції та побажання
Думка студента
Результати опитування
Вибіркові дисципліни
Результати вибору дисциплін
Практична підготовка
Робота факультету
Наукова робота
Методична робота
Навчальна робота
Вчена рада
Рада з якості
Співпраця
Внутрішні договори
Міжнародні договори
Головна
›
Методична робота
›
Ступінь вищої освіти “Бакалавр”
›
Спеціальність 181 “Харчові технології”
›
Каталог вибіркових компонентів
Каталог вибіркових компонентів
ВК Анотація Гігієна і санітарія
ВК Прикладна механіка
ВК Проектування підприємств ресторанного господарства
ВК Теоретичні основи харчових виробництв
ВК Технічна механіка
ВК Технології харчування
ВК Технологія оздоровчих харчових продуктів
ВК Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості
ВК Технохімічний контроль виробництва
ВК Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства
ВК Інтел. власність
ВК Гігієна і санітарія харчових підприємств
ВК Гігієна і санітарія
ВК Кулінарознавство
ВК Медико-біологічні основи харчування
ВК Методи контролю харчових продуктів
ВК Молекулярна технологія
ВК Організація в галузі
ВК Патентознавство
ВК Поглиблене вивчення харчової хімії
ВК Економіка харчових і переробних підприємств
ВК Контроль якості та безпеки продукції м’ясної промисловості
ВК Мікробіологія молока і молочних продуктів
ВК Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів
ВК Основи фізіології та гігієни харчування
ВК Технологічний семінар (м’ясо)
ВК Технохімічний контроль виробництва
ВК Проектування підприємств молочної промисловості
ВК Контроль якості та безпеки продукції молочної промисловості
ВК Контроль якості та безпеки продукції м’ясної промисловості
ВК Мікробіологія молока і молочних продуктів
ВК Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів
ВК Основи фізіології та гігієни харчування
ВК Проектування підприємств ресторанного господарства
ВК Технологічний семінар (м’ясо)
ВК Електротехніка
ВК Електрообладнання
ВК Харчові та дієтичні добавки