ВК Анотація Гігієна і санітарія

ВК Прикладна механіка

ВК Проектування підприємств ресторанного господарства

ВК Теоретичні основи харчових виробництв

ВК Технічна механіка

ВК Технології харчування

ВК Технологія оздоровчих харчових продуктів

ВК Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості

ВК Технохімічний контроль виробництва

ВК Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства

ВК Інтел. власність

ВК Гігієна і санітарія харчових підприємств

ВК Гігієна і санітарія

ВК Кулінарознавство

ВК Медико-біологічні основи харчування

ВК Методи контролю харчових продуктів

ВК Молекулярна технологія

ВК Організація в галузі

ВК Патентознавство

ВК Поглиблене вивчення харчової хімії

ВК Економіка харчових і переробних підприємств

ВК Контроль якості та безпеки продукції м’ясної промисловості

ВК Мікробіологія молока і молочних продуктів

ВК Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів

ВК Основи фізіології та гігієни харчування

ВК Технологічний семінар (м’ясо)

ВК Технохімічний контроль виробництва

ВК Проектування підприємств молочної промисловості

ВК Контроль якості та безпеки продукції молочної промисловості

ВК Контроль якості та безпеки продукції м’ясної промисловості

ВК Мікробіологія молока і молочних продуктів

ВК Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів

ВК Основи фізіології та гігієни харчування

ВК Проектування підприємств ресторанного господарства

ВК Технологічний семінар (м’ясо)

ВК Електротехніка

ВК Електрообладнання

ВК Харчові та дієтичні добавки