- ОК 7 Теоретичні основи харчових виробництв (КТГІ)
- ОК 8 Теоретичні основи харчових виробництв
- ОК 9 Ресторанна справа
- ОК 10 Методи контролю харчових продуктів
- ОК 11 Автоматизація виробничих процесів харчових підприємств та ЗРГ
- ОК 16 Технологічне обладнання харчових виробництв і ЗРГ з основами автоматизації
- ОК 17 Технології зерна, хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
- ОК 17 Устаткування закладів ресторанного господарства
- ОК 20 Технології харчування
- ОК 21 Гігієна та санітарія об єктів готельного і ресторанного господарства
- ОК 21 Технологічне обладнання харчових виробництв
- ОК 23 Технології харчування 1
- ДОДАТОК 1 ОК 26 Технології закладів ресторанного господарства
- ОК 27 Проектування харчових підприємств і закладів ресторанного господарства
- ОК 27 Устаткування закладів ресторанного господарства
- ОК 28 Інноваційні технології в ресторанній індустрії
- ОК 28 Проектування закладів ресторанного господарства