Анонс вибіркових дисциплін для магістрів (ІІ семестр)

В рамках підготовки магістрів за ОП «Харчові технології» зі спеціальності 181 проводиться презентування вибіркових фахових дисциплін викладачами факультету. Презентацію дисциплін буде проведено 09.10.2020р. викладачами даних дисциплін в аудиторії 311 о 12:15.

Перелік вибіркових фахових дисциплін:

1) Сучасні таропакувальні матеріали і середовища;

2) Основи технології біопластиків;

3) Інноваційні інгредієнти у технологіях харчової продукції;

4) Біологічно активні компоненти і здоров’я;

5) Енергоменеджмент та енергоаудит переробних та харчових підприємств;

6) Управління енергетичними ресурсами харчових підприємств

Попередньо з анатоціями даних дисциплін можна ознайомитись за посиланням [Каталог вибіркових дисциплін]