В рамках підготовки магістрів за ОП «Харчові технології» зі спеціальності 181 проводиться презентування вибіркових фахових дисциплін викладачами факультету. Презентацію дисциплін буде проведено 09.10.2020р. викладачами даних дисциплін в аудиторії 311 о 12:15.
Перелік вибіркових фахових дисциплін:
1) Сучасні таропакувальні матеріали і середовища;
2) Основи технології біопластиків;
3) Інноваційні інгредієнти у технологіях харчової продукції;
4) Біологічно активні компоненти і здоров’я;
5) Енергоменеджмент та енергоаудит переробних та харчових підприємств;
6) Управління енергетичними ресурсами харчових підприємств
Попередньо з анатоціями даних дисциплін можна ознайомитись за посиланням [Каталог вибіркових дисциплін]