21 квітня 2023 року відбувся публічний захист дисертаційної роботи Гуо Ліпінь «Формування функціонально-технологічних властивостей свинини шляхом впливу вітаміну D3 на диференційний материнський рівень свиней». Науковий керівник – д.б.н., професор Мельничук Сергій Дмитрович.
Наказом № 13-к від 16.01.2023 утворено разову спеціалізовану вчену раду для присудження ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 – Харчові технології.
Склад спеціалізованої вченої ради:
Голова ради: Повод Микола Григорович, доктор сільськогосподарських наук, професор, професор кафедри технології кормів і годівлі тварин, Сумський національний аграрний університет.
Рецензенти:
– Тищенко Василь Іванович, кандидат сільськогосподарських наук, доцент, доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Сумський національний аграрний університет;
– Самілик Марина Михайлівна, кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Сумський національний аграрний університет.
Офіційні опоненти:
- Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна, доктор технічних наук, професор, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України;
- Даниленко Світлана Григорівна, доктор технічних наук, старший науковий співробітник, завідувач відділу біотехнології, Інститут продовольчих ресурсів.
Вітаємо Гуо Ліпінь з успішним захистом, бажаємо творчих успіхів та подальших наукових здобутків.