На сайт СНАУ
Українська
English
Toggle navigation
Про факультет
Деканат
Кафедри
Історія факультету
Стратегія розвитку факультету
Знайомство з факультетом
Експертна рада роботодавців
Наші випускники
Контакти
Спеціальності
Харчові технології
Готельно-ресторанна справа
Заочне навчання
Вступнику
Вступна кампанія 2025
Студенту
Студентський актив
Спеціальності
Матеріально-технічна база
Рейтинг успішності
Наукові досягнення здобувачів
Неформальна освіта здобувачів
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
Думка студента
Вибіркові дисципліни
Результати вибору дисциплін
Практична підготовка
Студентські гуртки
Робота факультету
Наукова робота
Методична робота
Навчальна робота
Вчена рада
Рада з якості
Співпраця
Внутрішні договори
Міжнародні договори
Головна
›
Спеціальності
›
Харчові технології
›
Ступень вищої освіти
›
Бакалавр
›
Освітні програми
›
Крафтові технології та гастрономічні інновації
›
Практичне навчання
›
Бази практик
Бази практик
Пекарня-кондитерська «Пан пекар»
Sumy Craft Brewery
ТОВ «АЛЬЯНС СТІК»
Сумська майстерня ковбас «Великі Ковбасюки»
Підприємство з переробки риби та морепродуктів
Розважальний комплекс "Модерн"
Майстерня напiвфабрикатiв ручної лiпки «Бабусині руки»
Сумська сироварня O’BEREG
Ресторан-кафе «Сумка»
ТОВ “Агропродукт” (цех з виробництва борошна та макаронних виробів)