Пекарня-кондитерська «Пан пекар»

 

“Пан Пекар” – це пекарня-кондитерська в місті Суми, яка пропонує широкий асортимент хліба на заквасці (гречаний та цибулевий багети, пшенично-житній, цільнозерновий з висівками, солодовий, гарбузовий, житній Козацький, Француз з насінням льону та Пікантний), тортів, круасанів, десертів та піци. Це справжнє втілення традиційного пекарства, поєднаного з сучасними технологіями.

Майстри пекарі використовують лише натуральні інгредієнти та дотримуються старовинних рецептів, щоб зберегти автентичний смак хліба. Одночасно з традиціями, в пекарні використовують сучасне обладнання, що дозволяє забезпечити високу якість та свіжість продукції.

Здобувачі освіти під час проходження практику зможуть ознайомитися з сучасними технологіями виробництва хлібобулочних виробів та десертів, навчитися працювати з різноманітним пекарським обладнанням та опанувати навички приготування тіста, формування виробів та їх випікання.