• На сайт СНАУ
  • Українська
  • English
  • Про факультет
    • Деканат
    • Кафедри
    • Історія факультету
    • Стратегія розвитку факультету
    • Знайомство з факультетом
    • Експертна рада роботодавців
    • Наші випускники
    • Контакти
  • Спеціальності
    • Харчові технології
    • Готельно-ресторанна справа
    • Заочне навчання
  • Вступнику
    • Вступна кампанія 2025
  • Студенту
    • Студентський актив
    • Спеціальності
    • Матеріально-технічна база
    • Рейтинг успішності
    • Наукові досягнення здобувачів
    • Неформальна освіта здобувачів
    • Кваліфікаційна робота
    • Думка студента
    • Вибіркові дисципліни
    • Результати вибору дисциплін
    • Практична підготовка
    • Студентські гуртки
  • Робота факультету
    • Наукова робота
    • Методична робота
    • Навчальна робота
    • Вчена рада
    • Рада з якості
  • Співпраця
    • Внутрішні договори
    • Міжнародні договори
Головна › Спеціальності › Харчові технології › Ступень вищої освіти › Бакалавр › Освітні програми › Крафтові технології та гастрономічні інновації › Силабуси › Силабуси вибіркових компонентів

Силабуси вибіркових компонентів

  • Technology of special food products

  • Автоматизація технологічних процесів

  • Гастрономічний туризм

  • Графічне моделювання закладів ресторанного бізнесу

  • Етнічні кухні та аюрведичне харчування

  • Етнічні кухні

  • Заснування бізнесу у харчовій промисловості

  • Інженерний дизайн та візуалізація харчових підприємств

  • Концепції та ресторанний креатив

  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства

  • Організація обслуговування і виробництва в закладах ресторанного господарства

  • Основи кейтерингу

  • Основи метрології та засоби технологічного контролю

  • Основи польової кухні та мобільного харчування

  • Правильне харчування під час реабілітації

  • Сучасні технології сироваріння

  • Технологія зберігання та переробки зерна

  • Технологія питної води та водопідготовки

  • Фахова англійська мова

  • Фізичне виховання

  • Формування Food Skills

  • Харчові та дієтичні добавки

  • Хімія смаку, запаху, кольору

  • Innovative ingredients in food technology

  • Організація роботи сомельє

  • Фахова німецька мова

Адреса

Сумський національний аграрний університет, вулиця Герасима Кондратьєва, 160, Суми, Сумська область, 40000

E-mail: admin@snau.edu.ua

Приймальня ректора:
+38 (0542) 70-10-12

Корисні посилання
  • Урядовий портал
  • Міністерство освіти і науки України
  • Міністерство аграрної політики України
  • Сумська обласна державна адміністрація
  • Сумська обласна рада
  • НМЦ “Агроосвіта”
Ми в мережі
Розробка сайту