Студентки факультету харчових технологій призерки Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science 2025»

Вітаємо переможців Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science 2025»!

Студентки факультету харчових технологій Сумського національного аграрного університету досягли визначних результатів у престижному міжнародному конкурсі «Black Sea Science 2025», який відбувся на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.

Перше місце:

• Здобувачки: ВИННИК Аня та КУЧЕРИНА Оля

• Науковий керівник: доктор філософії Синенко Тетяна

• Тема роботи: Improvement of the pastilles with hemp bran and determination of their quality.

Третє місце:

• Здобувачка: ПОПОВА Альона

• Науковий керівник: асистент Губа Світлана

• Тема роботи: Development of a pasteurized coffee drink for the military.

Конкурс об’єднав 353 наукових робіт з українських та закордонних закладів, у тому числі з університетів таких країн як: Індія, Іспанія, Німеччина, Австрія, Швеція, Чехія, Алжир, Польща, Болгарія, Молдова, Казахстан.

До складу журі конкурсу 2025 року увійшли 142 спеціалістів-науковців, з них 85 з 23 зарубіжних країн: Великобританія, Німеччина, Швейцарія, Данія, США, Аргентина, Туреччина, Оман, Бенін, Китай, Латвія, Литва, Чехія, Естонія, Греція, Грузія, Казахстан, Азербайджан, Узбекистан, Польща, Болгарія, Молдова, Румунія.

Щиро вітаємо наших студенток та їх наукових керівників з цими визначними досягненнями! Бажаємо подальших наукових звершень та нових досягнень у професійній діяльності!