Вітаємо переможців Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science 2025»!
Студентки факультету харчових технологій Сумського національного аграрного університету досягли визначних результатів у престижному міжнародному конкурсі «Black Sea Science 2025», який відбувся на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.
Перше місце:
• Здобувачки: ВИННИК Аня та КУЧЕРИНА Оля
• Науковий керівник: доктор філософії Синенко Тетяна
• Тема роботи: Improvement of the pastilles with hemp bran and determination of their quality.
Третє місце:
• Здобувачка: ПОПОВА Альона
• Науковий керівник: асистент Губа Світлана
• Тема роботи: Development of a pasteurized coffee drink for the military.
Конкурс об’єднав 353 наукових робіт з українських та закордонних закладів, у тому числі з університетів таких країн як: Індія, Іспанія, Німеччина, Австрія, Швеція, Чехія, Алжир, Польща, Болгарія, Молдова, Казахстан.
До складу журі конкурсу 2025 року увійшли 142 спеціалістів-науковців, з них 85 з 23 зарубіжних країн: Великобританія, Німеччина, Швейцарія, Данія, США, Аргентина, Туреччина, Оман, Бенін, Китай, Латвія, Литва, Чехія, Естонія, Греція, Грузія, Казахстан, Азербайджан, Узбекистан, Польща, Болгарія, Молдова, Румунія.
Щиро вітаємо наших студенток та їх наукових керівників з цими визначними досягненнями! Бажаємо подальших наукових звершень та нових досягнень у професійній діяльності!