30 листопада 2023 року відбулась відкрита лекція доцента кафедри технологій та безпечності Геліх Анни Олександрівни для студентів факультету харчових технологій.
Лекція була проведена англійською мовою.
Лекція з дисципліни Special food technology була присвячена основним питанням Innovative food technologies for redistributed manufacturing.
У презентації були висвітлені такі основні питання:
- Технічні та ринкові фактори, що приділяють увагу харчовим технологіям
- Система розумного харчового ланцюга
- Переваги та драйвери впровадження стійких харчових продуктів
- Інновації процесів, продуктів і систем
- Загальні фактори майбутніх харчових інновацій
- Харчові технології для підтримки стійких харчових продуктів
- Критерії оцінки перерозподіленого виробництва
Після представлення основного матеріалу лектором Геліх Анною, студентам було запропоновано пройти тестування у гугл-формі. Тест був направлений на розуміння студентами рівня засвоєння інформації, та виявлення проблемних питань, які будуть детально обговорені на семінарському занятті.