Обов’язкові компоненти

ОК 10 Харчова мікробіологія

ОК 12 Основи фізіології та гігієни харчування

ОК 13 Основи фізіології та гігієни харчування

ОК 14 Біохімія

ОК 17 Технологічне обладнання підприємств по переробці м’яса та молока

ОК19 Технології переробки рослинної сировини (денна) ОП 2024

ОК19 Технології переробки рослинної сировини (денна) с.т., заочка

ОК 20 Технологія води, безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних напоїв

ОК 21 Технології молока та молочних продуктів

ОК 22 Технології молока та молочних продуктів

ОК 23 Технології молока та молочних продуктів

ОК 23 Технології м’яса, м’ясопродуктів та риби

ОК 24 Технологічне обладнання підприємств по переробці м’яса та молока

ОК 25 Проектування харчових підприємств

ОК 25 Стандартизація, сертифікація, управління якістю та безпечністю харчових продуктів

ОК 25 Стандартизація, сертифікація, управління якістю та безпечністю харчових продуктів (заочне)