Статті, тези у фахових виданнях:
- Бідюк Д.О. Аналітичне обґрунтування та моделювання технологій сушеної харчової продукції з органічної овочевої та плодово-ягідної сировини / Д.О. Бідюк, Л.М. Пономарьова, Т.І. Маренкова, Ф.В. Перцевой // Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Механіко-технологічні системи та комплекси, № 33(1255). – 2017. – С. 99-107.
- O.O.Tolbatova. Analysis of the relevant problems of food prodaktion sphere. / O.O. Tolbatova T.I. Marenkova, I.A. Shekhovtsova. // Міжнародний науково-технічний журнал «Вимірювальна та обчислювальна техніка в технологічних процесах. Українська технологічна академія, 2017 м. Хмельницький № 4 2017.– С.105-108.
- Авхачова М. О. Удосконалення технології самбуку з використанням льняного жмиху / Авхачова М. О., Мельник О. Ю. // Факультет харчових технологій : матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, 2017 р. – С.: СНАУ, 2017.- с.145
- Інноваційні підходи до створення харчових плівкоутворюючих гідрогелів / Кондратюк Н.В., Степанова Т.М. – Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів» / Збірник тез доповідей, (м. Одеса, 25-30 вересня 2017 р.) – 2017. – С. 87.
- Науково-практичні аспекти виробництва харчових наноплівок на основі композицій уронатних полісахаридів/ Кондратюк Н.В., Пивоваров Є.П., Степанова Т.М. – Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів» / Збірник тез доповідей, (м. Одеса, 25-30 вересня 2017 р.) – 2017. – С. 88.