Статті, тези у фахових виданнях:
- Кошель О.Ю. Аналітичне обґрунтування та вибір бінарної комбінації полісахаридів для термостійких молоковмісних начинок / О.Ю. Кошель, Ф.В. Перцевой, Д.О. Бідюк, // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. Наук. Пр./ відпов. Ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ,2018. – Вип. 1(27). – С. 122-133.
- Перцевой Ф.В. Вивчення впливу технологічних чинників на процес структуроутворення розчинів желатину / Ф.В. Перцевой, Д.К. Душенок, Д.О. Бідюк, Т.І. Маренкова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Вип. 18. Т. 1 – Мелітополь: ТДАТУ, 2018. – с. 229-235
- Перцевой Ф.В. Дослідження впливу технологічних параметрів отримання гелів на основі білків тваринного походження на їх структурно-механічні властивості / Ф.В. Перцевой, Д.О. Бідюк, Д.К. Душенок // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. Наук. Пр./ відпов. Ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 43-54.
- Перцевой Ф.В. Оптимізація співвідношення полісахаридів у синергетичних комбінаціях «сульфатований полісахарид – конжаковий глюкоманнан» / Перцевой Ф.В., Бідюк Д.О., Душенок Д.К., Маренкова Т.І. // Вчені записки Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського, Т. 29 (68), № 6 2018, Ч.2. – Київ. – С. 124-128
- Перцевой Ф.В. Залежність міцності структури гелів на основі бінарної комбінації полісахаридів від технологічних факторів / Перцевой Ф.В., Бідюк Д.О., Кошель О.Ю., Журахов В.А. // Вчені записки Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського, Т. 29 (68), № 6 2018, Ч.2. – Київ. – С. 129-132
- Перцевой Ф.В. Оптимізація співвідношення полісахаридів у синергетичних комбінаціях «сульфатований полісахарид-конжаковий глюкоманнан» / Ф.В. Перцевой, Д.О. Бідюк Д.К. Душенок, Т.І. Маренкова // Вчені записки / Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського – Серія технічні науки. Т 29 (68) № 6 2018. Ч 2.– Київ 2018.– С. 224-229
- Кошель О.Ю. Залежність міцності структури гелів на основі бінарної комбінації полісахаридів від технологічних факторів Кошель О.Ю., Бідюк Д.О., Перцевой Ф.В., Журахов В.А. // Праці ТНУ– Том 29 968) Ч.2 №6 , 2018 – с. 129-132. стаття в базі «Scорus»
- Kondratjuk N. Prospects of amaranth using in the brine systems based on uronate polysaccharides / N. Kondratjuk, T. Stepanova // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Сер. : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів = Bulletin of the National Technical University “KhPI”. Ser. : Innovation researches in students’ scientific work : зб. наук. пр. – Харків : НТУ “ХПІ”, 2018. – № 40 (1316). – С. 67-72.
- Оптимізація базової рецептури желе плодово-ягідного на основі уронатного полісахариду і сухих концентратів соків / Кондратюк Н.В., Степанова Т.М., Буряк В.Г., Малецький М.В. Вісник НТУ«ХПІ». Серія: Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів, Харків : НТУ “ХПІ”, 2018. – № 18 (1294). – С. 45-52.
- Кошель О.Ю. Аналітичне обґрунтування та розробка моделей технології термостійкої молоковмісної начинки з використанням желатину / О.Ю. Кошель, Л.А. Кондрашина, Д.О. Бідюк, Ф.В. Перцевой, Д.О. Трофімов // Праці / Таврійський державний агротехнологічний університет – Вип. 18. Т 1 – Мелітополь: ТДАТУ, 2018.– С. 159-165.
- Бідюк Д.О. Обґрунтування технологічних параметрів отримання гелів на основі полісахаридів різного походження / Д.О. Бідюк, Д.К. Душенок, Ф.В. Перцевой, Т.І. Маренкова // Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Збірник наукових праць. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. – Х.: НТУ «ХПІ». – 2018. – № 9 (1285). – С. 172-178
- Кондрашина Л.А. Розробка інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину / Л.А. Кондрашина, О.Ю. Кошель, Д.О. Бідюк, Ф.В. Перцевой // Праці / Таврійський державний агротехнологічний університет – Вип. 18. Т 1 – Мелітополь: ТДАТУ, 2018.– С. 132-137.
- Медико-біологічні дослідження м’ясопродуктових виробів з рослинними наповнювачами. / Димитрієвич Л.Р., Маренкова Т.І. // Праці / Таврійський державний агротехнологічний університет – Вип. 18. Т 1 – Мелітополь: ТДАТУ, 2018.– С. 125-131.
- Розширення використання свинячої печінки й селезінки з оздоровчою метою. / Л.Р. Димитрієвич, Л.А. Скуріхіна, Т.І. Маренкова // «Проблеми та стан використання ГМО в харчових продуктах»: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 27-28 квітня 2018 р, м. Львів, Львівський інститут економіки і туризму, 2018. – С 148-154
- Кошель О.Ю. Аналітичне обґрунтування та розробка моделей технології термостійкої молоковмісної начинки з використанням желатину / О.Ю. Кошель, Л.А. Кондрашина, Д.О. Бідюк, Ф.В. Перцевой, Д.О. Трофімов // Праці ТДАТУ, Вип. 18. Т. 1. – 201 – С. 159-166.
- Кошель О.Ю. Використання модифікованого крохмалю в начинках для кондитерських виробів /О.Ю. Кошель, О.Ю. Мельник, Ф.В. Перцевой // Праці ТДАТУ, Вип. 18. Т. 1. – 2018 – С. 223-228.
- Кошель О.Ю. Розробка інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину / О.Ю. Кошель, Л.А. Кондрашина, Д.О. Бідюк, Ф.В. Перцевой // Праці ТДАТУ, Вип. 18. Т. 1. – 2018 – С. 132-137.
- Дослідження плівок на основі уронатних полісахаридів методом диференційально-скануючої калориметрії/ Кондратюк Н.В., Пивоваров Є.П., Степанова Т.М., Мацук Ю.О.// Харчова наука і технологія – Одеса, 2018. – Т.12. – № 2 – С. 20-28.
- Підшкаралупна оболонка як цінний ресурс функціональних інгредієнтів / Степанова Т.М., Борджакова Ш. – Матеріали ІІ міжнародної конференції студентів та аспірантів «Сучасні технології харчових виробництв» / Збірник тез доповідей, (м. Дніпро, 17-18 травня 2018 р.) – 2018. – С. 69-72.
Scopus, WebofScience:
- Victoria Kasianchuk. Determination of honey geographic origin according to its elemental composition by the method of x-ray fluorescence // Victoria Kasianchuk, Oleksanda Number 2. Food Science and Technology. С 12-19.
- O.V Radchuk. Analisis of the actual aspects of food production sphere. / O.V Radchuk, O.O. Tolbatova, T.I. Marenkova. // International periodic scientific journal MODERN ENGINEERING AND INNOVATIVE TECHNOLOGIES. Issue №5, Part 3, october 2018. – С. 112-115.
Монографії:
- Видання монографії «Fats and Oils in Industry of Nutrution» англ. мовою (10 співавторів)
- Монографія «Технологія продукту сирного кисломолочного з використанням рослинного наповнювача емульсійного типу», автори: Бідюк Д.О., Гурський П.В., Шильман Л.З., Перцевой М.Ф., Обозна М.В., Маренкова Т.І., Гарнцарек Б.Ч., Гарнцарек З.Е., Перцевой Ф.В.
Госпдоговірна та бюджетна тематика
- Виконання госпдоговірної та бюджетної тематики «Удосконалення технологій ковбасних виробів з регульованими структурно-механічними властивостями, 01.09.2017-30.06.2018»