Статті, тези у фахових виданнях:
- Кошель О.Ю./ Залежність індексу термостійкості термостабільної молоковмісної начинки від тривалості термостатування модельної системи/ Кошель О.Ю., Перцевой Ф.В. / Матеріали міжнародних науково-практичних конференцій «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі». – К.: НУХТ, 2019 C. 121-122.
- Nan H.; Stepanova T. M.; Kondratjuk N. V.; Afanasiev O. V.; Sytnyk K. I. (2019) Vegetable protein blend technology for vegetarian sausages, Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі, 1(91), pp. 38-46.
- Мельник О.Ю., Шинкаренко К. О. Використання модифікованих крохмалів у виробництві сухих сумішей киселю функціонального призначення / О.Ю. Мельник, К.О. Шинкаренко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Вип. 19, т.2. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 306-311.
- Мельник О.Ю., Вʼязовченко А.М. Удосконалення технології здобних хлібобулочних виробів функціонального призначення / О. Ю. Мельник, А. М. Вʼязовченко // THE SCIENTIFIC HERITAGE. № 28 (2018) Р.1. – Будапешт, 2018. – с. 45-50.
- Муляр А. В., Мельник О. Ю. Використання сумішей полісахаридів у виробництві структурованих начинок / А. В. Муляр, О. Ю. Мельник // Сборник научных трудов. ISCIENCE.IN.UA «Актуальные научные исследования в современном мире». Вып. 11(37) – Переяслав-Хмельницкий, 2018. – с. 144-149.
- Kondratiuk, N., Stepanova, T., & Chernushenko, O. (2019). Analysis of innovative technologies of hydrogels from uronate polysaccharides and biodegradable films on their basis. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 21(91), 100-103. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9117
Scopus, WebofScience:
- Berhilevych. The study correlation between physicochemical properties, botanical oriqin and microbial contamination of honey from the south of Ukraine//O. Berhilevych, V. Kasianchuk, M Kukhtyn, L. Dimitrijevich, T. Marenkova. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences vol. 13, 2019, no. 1, p. 863-869 https://doi.org/10.5219/1179 Available online: 28 November 2019 at www.potravinarstvo.com © 2019 Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences,License: CC BY 3.0 ISSN 1337-0960
- Determining the effect of formulation components on the physical-chemical processes in a semi-finished flour whipped product under programmed changes in temperature / F. Pertsevoy, P. Gurskyi, L. Kondrashyna, L. Shilman, O. Melnyk, N. Fedak, S. Omelchenko, V. Kis, I. Lukjanov, T. Mitiashkina // Eastern European Journal of Enterprise Technologies. – 2019. – vol 6, no 11 (102), p. 49-56.
- O. Berhilevych. Construction of a method for predicting the number of enterobacteria in milk using artifical neural networks //O. Berhilevych, V. Kasianchuk, I. Chernetskyi, A. Konieva, L. Dimitrijevich, T. Marenkova. Східно-Європейський ЖУРНАЛ передових технологій. Technology and equipment of food production. 2/11 (98) 2019. С. 6-13.