2020-2021

Анотації вибіркових дисциплін

Робочі програми ОС «Бакалавр» спеціальність 181 «Харчові технології»

      1. Історія та культура України
      2. Українська мова (за проф. спрямуванням)
      3. Філософія
      4. Іноземна мова
      5. Політологія
      6. Вища математика
      7. Фізика
      8. Інформатика та інформаційні технології
      9. Університетська освіта
      10. Фізичне виховання 1 курс
      11. Фізичне виховання 2 курс
      12. Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю
      13. Теплотехніка
      14. Харчова Хімія
      15. Біохімія
      16. Процеси і апарати харчових виробництв (2к)
      17. Процеси і апарати харчових виробництв (3к)
      18. Автоматизація виробничих процесів
      19. Науково-дослідна робота студентів
      20. Технологічне обладнання харчових виробництв (2к)
      21. Технологічне обладнання харчових виробництв (3к)
      22. Загальні технології харчової промисловості 1к.п.т.
      23. Загальні технології харчової промисловості_2-4
      24. Загальні технології харчової промисловості 2 курс 3 семестр
      25. Загальні технології харчової промисловості 3 курс 5 семестр
      26. Загальні технології харчової промисловості 3 курс 6 семестр
      27. Безпека життєдіяльності та основи охорони праці
      28. Інженерна та комп’ютерна графіка
      29. РНП ДЕК
      30. РНП Технологія галузі
      31. РНП Устаткування в галузі