Робочі програми ОС «Бакалавр» спеціальність 181 «Харчові технології»
-
-
- Історія та культура України
- Українська мова (за проф. спрямуванням)
- Філософія
- Іноземна мова
- Політологія
- Вища математика
- Фізика
- Інформатика та інформаційні технології
- Університетська освіта
- Фізичне виховання 1 курс
- Фізичне виховання 2 курс
- Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю
- Теплотехніка
- Харчова Хімія
- Біохімія
- Процеси і апарати харчових виробництв (2к)
- Процеси і апарати харчових виробництв (3к)
- Автоматизація виробничих процесів
- Науково-дослідна робота студентів
- Технологічне обладнання харчових виробництв (2к)
- Технологічне обладнання харчових виробництв (3к)
- Загальні технології харчової промисловості 1к.п.т.
- Загальні технології харчової промисловості_2-4
- Загальні технології харчової промисловості 2 курс 3 семестр
- Загальні технології харчової промисловості 3 курс 5 семестр
- Загальні технології харчової промисловості 3 курс 6 семестр
- Безпека життєдіяльності та основи охорони праці
- Інженерна та комп’ютерна графіка
- РНП ДЕК
- РНП Технологія галузі
- РНП Устаткування в галузі
-