1. Кулінарознавство
  2. Організація в галузі
  3. Основи фізіології та гігієни харчування
  4. Технології харчування
  5. Технологія оздоровчих харчових продуктів
  6. Електрообладнання
  7. Електротехніка
  8. Контроль якості та безпеки продукції молочної промисловості
  9. Контроль якості та безпеки продукції м’ясної промисловості
  10. Мікробіологія молока і молочних продуктів
  11. Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів
  12. Технологічний семінар молоко
  13. Технологічний семінар мясо
  14. Проектування підприємств мясної промисловості
  15. Технологія мяса і мясних продуктів
  16. Технологія молока та молочних продуктів
  17. Проектування підприємств молочної промисловості
  18. Медико-бологічні основи харчування
  19. Основи біотехнології у молочній промисловості
  20. Сучасні методи та прилади біохімічних досліджень
  21. Дієтологія
  22. УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  23. Проектування підприємств ресторанного господарства
  24. Економіка харчових і переробних підприємств
  25. МЕНЕДЖМЕНТ ХАРЧОВИХ І ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ З ОСНОВАМИ ПІДПРИЄМНИЦТВА
  26. ОБЛІК І ЗВІТНІСТЬ В ХАРЧОВИХ І ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ
  27. ОСНОВИ МЕНЕДЖМЕНТУ