- Біохімія
- Загальні технології харчової промисловості
- Мікробіологія харчових продуктів
- Науково-дослідна робота студентів
- Основи фізіології та гігієни харчування
- Процеси і апарати харчових виробництв
- Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю харчової продукції
- Стандартизація, сертифікація та управління якістю харчової продукції та послуг ресторанного господарства
- Технології молока та молочних продуктів
- Технології переробки рослинної сировини
- Технологія води, безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних напоїв
- Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби
- Мікробіологія харчових продуктів
- Науково-дослідна робота
- Технології переробки рослинної сировини
- Теоретичні основи харчових виробництв (заоч. с.т.)
- Теоретичні основи харчових виробництв
- Методи контролю харчових продуктів
- Основи фізіології та гігієни харчування
- Технологічне обладнання харчових виробництв і закладів ресторанного господарства з основами автоматизації
- Автоматизація виробничих процесів
- Технологічне обладнання харчових виробництв
- Загальні технології харчової промисловості (З курсовим проектом) в т. ч. Технології харчування
- Гігієна та санітарія об’єктів готельного і ресторанного господарства
- Проектування харчових підприємств і закладів ресторанного господарства