- Біохімія (заочне)
- Біохімія (денне)
- Гастрономічні інновації
- Загальні технології харчової промисловості
- Інформаційні технології та оптимізація техніко-технологічних об’єктів переробної галузі
- Інформаційні технології та оптимізація техніко-технологічних об’єктів переробної галузі (заочне)
- Інформаційні технології та оптимізація техніко-технологічних об’єктів переробної галузі (аспіранти)
- Мікробіологія харчових продуктів
- Науково-дослідна робота (ден/заоч)
- Основи фізіології та гігієни харчування
- Основи фізіології та гігієни харчування (пт)
- Основи фізіології та гігієни харчування (заоч)
- Процеси і апарати харчових виробництв
- Процеси і апарати харчових виробництв (пт)
- Стандартизація, сертифікація, управління якістю та безпечністю харчових продуктів
- Технології переробка рослинної сировини
- Технології переробки рослинної сировини_(с.т., заоч.)
- Технологія води, безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних напоїв
- Технологія води, безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних напоїв (пт)
- Технологii_молока_та_молочних_продуктiв
- Технологii_молока_та_молочних_продуктiв (пт)
- Технології м’яса, м’ясопродуктів та риби
- Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби (п.т.)
- Технологічне обладнання підприємств по переробці м’яса та молока
- Харчова мікробіологія