Цигура Вікторія Вікторівна

Старший викладач кафедри технології молока і м’яса
E-mail: viktoriya.tsygura@ukr.net
https://orcid.org/0000-0001-8149-4919
https://scholar.google.com.ua/citations?user=Iq0hSmcAAAAJ&hl=ru
Research ID V-8631-2018
Народилася 15 січня 1988 році с. Дейманівка, Срібнянського району, Чернігівської обл.
2005-2010 – навчання на факультеті харчових технологій Сумського національного аграрного університету, спеціальність «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», диплом з відзнакою
2013-2017 навчання в аспірантурі Одеської національної академії харчових технологій, спеціальність 05.18.04 «Технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів»
Основні навчальні дисципліни: «Загальні технології харчової промисловості», «Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів», Проектування підприємств м’ясної промисловості», «Контроль якості та безпеки продукції м’ясної галузі»
Напрям наукових досліджень: «Удосконалення якості м’ясних виробів шляхом корекції технологічних властивостей м’ясної сировини»
Грант « Удосконалення професійних навичок в галузі м’ясопереробки України» ( 2018, Європейський банк реконструкції та розвитку)
Підвищення кваліфікації:
ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат», 2018
Інша інформація: заступник декана з профорієнтаційної роботи

CV_Tsyhura_Viktoriia[1]