Димитрієвич Любов Радоївна
  1. Ібрагімова Л.Р. «Технологія переробки м'яса тварин вимушеного забою в кулінарну продукцію», - Харків. - 1991р. (ХІГХ).
  2. Скуріхіна Л.А. «Технологія жиро-рослинних кулінарних виробів для підприємств харчування», - Харків. - 1995 р. (ХГАТОП).
  1. Черевко А.И., Крайнюк Л.Н., Касилова Л.А., Димитриевич Л.Р., Крутовой Ж.А.,Зиборова Л.Г. Методы контроля качества пищевой продукции: Учебное пособие для студ. техн.. спец. Харьк. гос.университет питания и торговки.- Харьков, 2004 (с грифом МОН).- 234 с;
  2. О.М. Царенко,М.І. Машкин, Л.Ф. Павлоцька, Л.Р. Димитріевич, Н.В. Дуденко Основи фізіології, гігієни та безпеки харчування. Частина 1. Основи фізіології харчування. Навчальний посібник.- Суми: ВАТ «Сумська обласна друкарня», видавництво «Козацький вал», 2004. (с грифом МОН).- 358 с.;
  3. О.М. Царенко,М.І. Машкин, Л.Ф. Павлоцька, Л.Р. Димитріевич, Н.В. Дуденко, Париш Н.М. Основи фізіології, гігієни та безпеки харчування. Частина 2. Основи гігієни та безпеки харчування. Навчальний посібник.- Суми: ВТД «Університетська книга», 2004. (с грифом МОН).- 278 с.;
  4. О.І.Черевко, Л.М. Крайнюк, Л.О.Касілова, Л.Р.Димитріевич, Ж.А. Крутовий, Л.Г. Зиборова. Методи контролю якості харчової продукції.- Навч. посібник для студ. Виших навч. закл. техн.спец.- Харк. держ. університет харчування та торгівлі: - Харків: ХДУХТ, 2005. (с грифом МОН ).- 230 с.;
  5. Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Димитріевич Л.Р. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів.- Навчальний посібник.- Суми: ВТД «Університетська книга», 2007. (с грифом МОН).- 441 с.;
  6. О.І.Черевко, Л.М. Крайнюк, Л.О.Касілова, Л.Р.Димитріевич,В.М.Бондарчук, Ж.А. Крутовий, Л.Г. Зиборова, М.О.Янчева, Л.А.Скуріхіна. Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів.- Навчальний посібник.- Суми: ВТД «Університетська книга», 2009. (с грифом МОН).- 300 с.
  7. Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Димитріевич Л.Р.,Божко Н.В. Біологічна хімія.- Підручник.- Суми: «Університетська книга», 2009. (с грифом МОН).- 379 с.
  8. Черевко А.И., Дуденко Н.В., Павлоцкая Л.Ф., Димитриевич Л.Р. Диетическое питание :в Д 44 в 2 т. –-. Т.1: Физиологические основы диетического питания.- Учебное пособие-справочник.- Сумы: Университетская книга, 2011 ( с грифом МОН).- 432 с.;
  9. А.И.Черевко, Л.Р. Димитриевич,Л.Ф.Павлоцкая,Н.В.Дуденко,Л.А.Скурихина. Диетическое питание :в Д 44 в 2 т. –-. Т.2 : Основы технологии производства и организации потребления продукции диетического питания.- Учебное пособие-справочник.- Сумы: Университетская книга, 2012 – 2013 ( с грифом МОН) - 494с.
  10. О.І.Черевко, Н.В.Дуденко, Л.Ф.Павлоцька., Л.Р.Димитріевич, Л.А.Скуріхіна. Дієтичне харчування.- Підручник.- Х.: ХДУХТ, Світ Книг, 2016, ( с грифом МОН).- 360 с.;
  11. М. Галібаренко, О.Смірнов, В.Пасічний, О.Коваль, О.Якубчак, Д. Засекін, Л.Баль-Прилипко, Л.Димитріевич, В.Бондарчук, В.Касянчук, Ю.Колос, Г.Єресько, А Плотницька Підприємства по забою худоби, птиці, кролів і переробці продуктів забою.- Відомчі норми технологічного проектування.- Кіїв: Міністерство аграрної політики України, 2006.- 154 с.
  12. М,И.Беляев, Л.Р.Димитриевич, А.И.Черевко. Совершенствование технологи производства паштета из печени.- Изв. вузов. Пищевая технология,- 1986.-№3. с. 17-19.;
  13. Беляев М,И., Черевко А.И,.Беляева Л.М., Усина А.И.,Постнов Г.М.,Димитриевич Л.Р и др. Исследование состава и свойств мясокостных паст и пути их использования.- ХХХ11 Европейский конгресс научных работников мясной промышленности.- Гент /Бельгия/:1986.-т.2.- с.59-60;
  14. Димитрієвич Л.Р., Скуріхіна Л.А., Набокова А.М. Харчові продукти радіопротекторної дії. Матеріали Міжнародної науково-практичної. – Полтава 7-9 листопада, 2005 - ППТУ – 2005. – с.452-454.;
  15. Димитриевич Л.Р., Касилова Л.А., Прасол Д.Ю. Типовая технологическая модель – основа разработки новой продукции. Сб. научных трудов, ХНТУ, №6. 2005. – с.88-93.;
  16. Касянчук В.В. та інш. «Мікробіологія продуктів і тваринних кормів – горизонтальний метод визначення активності води».- ДСТУ.- 134с/1 ДСТУ ISO 21807:2002.;
  17. Димитриевич Л.Р., Скурихина Л.А. Производство многофункциональных субпродуктовых и жиро-растительных изделий. Food Technology № 2, 2007.- с 45.;
  18. Димитрієвич Л.Р., Скурихина Л.А. Регулювання якості натуральних продуктів із свинини, яловичини, баранини та інших видів м’яса. Les problèмes conteмporainѕ de la technosphère et de la forмation des cadres ďingènieurs. Сборник трудов VII Международной научно-методической конференции в городе Сусс /Тунис/ с 08 по 17 октября 2013 г. – Донецк: ДонНТУ, 2013.- С. 119-122;
  19. Димитрієвич Л.Р., Скуріхіна Л.А. Дослідження впливу рослинної сировини на структурно-механічні властивості жиро-рослинних паст. Les problèмes conteмporainѕ de la technosphère et de la forмation des cadres ďingènieurs . Сборник трудов VI1I Международной научно-методической конференции в городе Хаммамет /Тунис/ с 28.09. по 05.10 2014 г. –Donetsk^UICM, 2014. c. 148-151.;
  20. Димитрієвич Л.Р., Маренкова Т.І. Медико-біологічні дослідження м’ясопродуктових виробів з рослинними наповнювачами. Праці / Таврійський державний агротехнологічний університет – Вип. 18. Т 1 – Мелітополь: ТДАТУ, 2018.– с. 125-131.
  21. Victoria Kasianchuk. Determination of honey geographic origin according to its elemental composition by the method of x-ray fluorescence // Victoria Kasianchuk, Oleksanda Berhilevych, Inna Negai, Lubov Dimitrijevich, Tatyana Marenkova. «EUREKA: Life Sciences» (2019), Number 2. Food Science and Technology. С 12-19.
  22. Scopus 1. Berhilevych. Construction of a method for predicting the number of enterobacteria in milk using artifical neural networks //O. Berhilevych, V. Kasianchuk, I. Chernetskyi, A. Konieva, L. Dimitrijevich, T. Marenkova. Східно-Європейський ЖУРНАЛ передових технологій. Technology and equipment of food production. 2/11 (98) 2019. С. 6-13.