2023-2024

ОК 24 Навчальна практика

ОК 8 Теоретичні основи харчових виробництв

ОК 20 Загальні технології харчової промисловості (з курсовим проектом) в т.ч. Технології харчування

ОК 26 Технологія закладів ресторанного господарства

ОК Управління якістю харчової продукції

ВК 10 Етнічні кухні

ОК Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві

ОК 28 Інноваційні технології в ресторанній індустрії

ОК 21 Гігієна та санітарія об’єктів готельного і ресторанного господарства

ОК 27 Устаткування закладів ресторанного господарства

ОК 21 Технологічне обладнання харчових виробництв

ОК 20 Технологічне обладнання харчових виробництв з КП

ОК 13 Товарознавство

ОК 17 Технологічне обладнання та устаткування крафтових харчових виробництв

ОК 17 Технології зерна, хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

ОК 16 Технологічне обладнання харчових виробництв і ЗРГ з основами автоматизації

ОК 10 Наукові основи безвідходних технологій харчової промисловості

ОК 11 Автоматизація виробничих процесів харчових підприємств та ЗРГ

ОК 9 Інноваційні технології в підприємствах галузі

ОК 10 Методи контролю харчових продуктів

ОК 4 Інноваційний інжирінг

ОК 27 Організація ресторанного господарства

ОК 26 Організація підприємств галузі

ОК 23 Технології харчування

ОК 25 Виробнича практика

ОК 23 Основи сервісної діяльності

ОК 12 Технологія продукції ресторанного господарства

ВК Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства

ВК Безвідходні технології в індустрії гостинності

ВК Сучасні досягнення харчової науки

ВК 10 Актуальні проблеми галузі

ВК 11 Товарознавство харчових продуктів

ВК 12 Дієтологія

ВК 9 Технологія оздоровчих харчових продуктів

ВК 4 Технології виробництва екологічно чистої та органічної продукції

ВК 5 Енегроменеджмент та енергоаудит переробних та харчових підприємств

ВК 7 Технологія продуктів дієтичного призначення

ВК 4 Низькотемпературні та екструзійні технології

ВК 3 Біологічно активні компоненти і здоровя

ВК 2 Основи технології біопластиків

ВК 2 Інноваційний інжиніринг закладів ресторанного господарства з КП

ВК 10 Основи кейтирингу

ВБ 3.5 Кулінарознавство

ВБ 3.3 Організація в галузі

ВБ 3.1 Технології харчування (з курсовим проектом)

Innovative food ingredients