Доцент кафедри технології харчування
e-mail: olena.koshel@snau.edu.ua, koshelolena85@ukr.net
- Web of Science ResearcherID
- ORCID
- Scopus
- Google Scholar
- ResearchGate
- CV Koshel
Народилася 4 січня 1985 року в м. Шостка Сумської області.
З 1992 року по 2002 рік навчання в Шосткинській ЗОШ №11.
З 2002 року по 2007 рік навчання у Сумському національному аграрному університеті на факультеті харчових технологій.
Кошель Олена Юріївна в 2007 році закінчила Сумський національний аграрний університет і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» та здобула кваліфікацію інженера-технолога.
У 2012 році отримала другу вищу освіту за спеціальністю «Облік та аудит» в Сумському національному аграрному університеті.
В 2016 році вступила в аспірантуру Сумського аграрного університету за спеціальністю 181 – Харчові технології на денну форму навчання.
З 2009 по 2015 роки працювала старшим лаборантом кафедри технології харчування.
Основні етапи педагогічної діяльності у вищих навчальних закладах освіти ІІІ-ІV рівня акредитації:
13.01.2016 - 30.09.2020 р.р. – навчання в аспірантурі за спеціальністю 181 – Харчові технології;
18.08.2017 - 19.09.2020 р.р. – асистент кафедри технології харчування СНАУ;
20.09.2020 - 30.08.2022 р.р. – старший викладач кафедри технології харчування СНАУ;
01.09.2022 по теперішній час – доцент кафедри технології харчування СНАУ.
У 2019 році отримала Certificate of attainment in modern languages, English, level B2, № 500/I926/0 issued 04/07/2019.
У 2021 році - Диплом доктора філософії, серія ДP, номер 002786, дата 2021-11-01, виданий: Сумський національний аграрний університет, науковий ступінь доктора філософії, шифр та найменування наукової спеціальності 181 Харчові технології, тема дисертації: Технологія термостабільних молоковмісних начинок з використанням желатину”.
У 2023 році - атестат доцента, АД 012793, від 27.04.23, м. Київ.
Основні навчальні дисципліни: Методи контролю харчових продуктів, Загальні технології харчових продуктів, Технологія оздоровчих харчових продуктів, Технологія харчування, Науково-дослідна робота, Товарознавство харчових продуктів.
Напрям наукових досліджень: «Розробка технології молоковмісних начинок для кондитерських виробів», Удосконалення технології кондитерських та хлібобулочних виробів.