Мазуренко Ігор Костянтинович

професор кафедри технології харчування
доктор технічних наук, старщий науковий співробітник, академік Академії вищої освіти України
E-mail : 0487222489@ukr.net




  1. Новітні технології та ресурсозберігаючі технології в енергетиці, промисловості та агропромисловому комплексі;
  2. Моніторинг сільськогосподарської та харчової продукції за показниками якості і безпеки згідно національних та міжнародних стандартів
  3. Розробка і впровадження уніфікованих методів аналізу харчових продуктів
  4. Гранти Ізраільско-Українська компанія Вітмарк (Jaffa Vitmark», «Провести наукові дослідження впливу термічного оброблення фруктової сировини на збереження вітамінний складу».
  5. Національна академія наук Білорусії "Прикладні наукові та науково-технічні розробки, виконання робіт за державними цільовими програмами і державним замовленням у сфері розвитку агропромислового комплексу".
  1. 2017 - 2018 В рамках Угоди «Щодо розвитку українсько-китайського співробітництва в галузі освіти і науки», діяльність була направлена на реалізацію стратегії розвитку двосторонніх відносин між Україною та Китаєм «Один пояс – Один шлях». З моменту створення і до закінчення проекту працював на посаді заступника директора Китайсько-Українського науково-дослідного Інституту «Наук про життя». Основні функції - координація роботи зі створення Інституту, лабораторної бази та міжнародна діяльність.
  2. Координував роботу з обміну навчання студентів магістрів та аспірантів. В результаті проведеної роботи, впроваджено модель навчання та підписано Меморандум між Чедзянським національним університетом КНР та Сумським національним аграрним університетом, Україна. Одночасно, координував проведення досліджень в галузі харчових технологій, зі створення харчових продуктів для дітей з аліментарними захворюваннями та методів визначення показників якості та безпечності харчових продуктів. Результати досліджень були представленні конкурсах по визначенню пріоритетних проектів іноземних експертів в КНР. - На посаді професора факультету якості, Чедзянського національного університету КНР, викладав курс лекцій - менеджмент якості та безпечності продуктів харчування.