Мельник Оксана Юріївна

Завідувач кафедри технології харчування

E-mail: oksana.melnyk@snau.edu.ua




 

  1. Дослідження властивостей нетрадиційної сировини та її використання у виробництві харчової продукції;
  2. Використання високобілкової рослинної сировини у виробництві напівфабрикатів.
  1. «Удосконалення технології ковбасних виробів з регульованими структурно-механічними властивостями», 01.09.2017-30.06.2018.
  2. "Розробка технології м’яса для веганів з використанням альтернативних видів білку". Договір № 23-3 від 23.03.2023
  3. "Особливості вирощування рослин у використаних ємностях з кавової гущі після спалювання свічки rekava candles". Договір № 11-10-2 від 11.10.2024
  4. "Розробка технології хліба подовженого терміну зберігання". Договір № 28-10-1 від 28.10.24