2025-2026
-
ОК Філософія науки
-
-
ОК Управління науковими проектами та реєстрація прав інтелектуальної власності
-
ОК Іноземна мова для академічних цілей
-
ОК Комунікації в науковому середовищі
-
-
-
ОК Вступ до викладання та навчання
-
-
-
-
-
2024-2025
-
ОК Філософія науки
-
-
ОК Управління науковими проектами та реєстрація прав інтелектуальної власності
-
ОК Академічне письмо іноземною мовою
-
ОК Комунікації в науковому середовищі
-
ОК Організація підготовки наукових публікацій та написання дисертації
-
ОК Вступ до викладання та навчання
-
-
ОК Сучасні досягнення харчової науки
-
ОК Моделювання та планування наукового експерименту
-
ОК Сучасні інструментальні методи дослідження
-
ОК Методика підготовки наукових праць іноземною мовою
-
-
-
-
-
-
ОК Педагогічна практика ЗРОБИТИ АНГЛ МОвою
2023-2024
-
ОК Філософія науки
-
ОК Комунікації в науковому середовищі
-
ОК Методологія проведення наукових досліджень
-
-
ОК Моделювання та планування наукового експерименту
-
ОК Реєстрація прав інтелектуальної власності
-
ОК Організація і методика проведення навчальних занять
-
ОК Організація підготовки наукових публікацій та написання дисертації
-
ОК Управління науковими проектами
-
ОК Іноземна мова за професійним спрямуванням
-
ОК Педагогічна практика
-
ОК Методика підготовки наукових праць іноземною мовою
-
2022-2023
-
ОК Філософія науки
-
ОК Сучасні інформаційні технології у науковій діяльності
-
ОК Комунікації в науковому середовищі
-
ОК Методологія проведення наукових досліджень
-
ОК Сучасні досягнення харчової науки
-
ОК Моделювання та планування наукового експерименту
-
ОК Реєстрація прав інтелектуальної власності
-
ОК Організація і методика проведення навчальних занять
-
ОК Організація підготовки наукових публікацій та написання дисертації
-
ОК Управління науковими проектами
-
ОК Іноземна мова за професійним спрямуванням
-
ОК Методика підготовки наукових праць інозеною мовою
-
ОК Педагогічна практика
-
2021-2022
-
ОК Філософія науки
-
ОК Сучасні інформаційні технології у науковій діяльності
-
ОК Комунікації в науковому середовищі
-
ОК Методологія проведення наукових досліджень
-
ОК Сучасні досягнення харчової науки
-
ОК Моделювання та планування наукового експерименту
-
ОК Реєстрація прав інтелектуальної власності
-
ОК Організація і методика проведення навчальних занять
-
ОК Організація підготовки наукових публікацій та написання дисертації
-
ОК Управління науковими проектами
-
ОК Іноземна мова за професійним спрямуванням
-
ОК Методика підготовки наукових праць інозеною мовою
-
ОК Педагогічна практика
-
ОК Інформаційні технології та оптимізація техніко-технологічних обєктів переробної галузі
2020-2021