• На сайт СНАУ
  • Українська
  • English
  • Про факультет
    • Деканат
    • Кафедри
    • Історія факультету
    • Стратегія розвитку факультету
    • Знайомство з факультетом
    • Практичне навчання
      • Експертна рада роботодавців
      • Методичне забезпечення
      • Документаційне забезпечення
      • Опитування стейкхолдерів
      • Результати опитування
    • Випускнику
    • Контакти
  • Спеціальності
    • Харчові технології
    • Готельно-ресторанна справа
    • Заочне навчання
  • Вступнику
    • Вступна кампанія 2025
  • Студенту
    • Студентський актив
    • Спеціальності
    • Матеріально-технічна база
    • Рейтинг успішності
    • КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
    • Пропозиції та побажання
    • Думка студента
    • Результати опитування
    • Вибіркові дисципліни
    • Результати вибору дисциплін
    • Практична підготовка
  • Робота факультету
    • Наукова робота
    • Методична робота
    • Навчальна робота
    • Вчена рада
    • Рада з якості
  • Співпраця
    • Внутрішні договори
    • Міжнародні договори
Головна › Методична робота › Ступінь вищої освіти “Бакалавр” › Спеціальність 181 “Харчові технології” › Силабуси (ОК) › 2022-2023

2022-2023

  • Біохімія
  • Загальні технології харчової промисловості
  • Мікробіологія харчових продуктів
  • Науково-дослідна робота студентів
  • Основи фізіології та гігієни харчування
  • Процеси і апарати харчових виробництв
  • Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю харчової продукції
  • Стандартизація, сертифікація та управління якістю харчової продукції та послуг ресторанного господарства
  • Технології молока та молочних продуктів
  • Технології переробки рослинної сировини
  • Технологія води, безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних напоїв
  • Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби
  • Мікробіологія харчових продуктів
  • Науково-дослідна робота
  • Технології переробки рослинної сировини
  • Теоретичні основи харчових виробництв (заоч. с.т.)
  • Теоретичні основи харчових виробництв
  • Методи контролю харчових продуктів
  • Основи фізіології та гігієни харчування
  • Технологічне обладнання харчових виробництв і закладів ресторанного господарства з основами автоматизації
  • Автоматизація виробничих процесів
  • Технологічне обладнання харчових виробництв
  • Загальні технології харчової промисловості (З курсовим проектом) в т. ч. Технології харчування
  • Гігієна та санітарія об’єктів готельного і ресторанного господарства
  • Проектування харчових підприємств і закладів ресторанного господарства
Адреса

Сумський національний аграрний університет, вулиця Герасима Кондратьєва, 160, Суми, Сумська область, 40000

E-mail: admin@snau.edu.ua

Приймальня ректора:
+38 (0542) 70-10-12

Корисні посилання
  • Урядовий портал
  • Міністерство освіти і науки України
  • Міністерство аграрної політики України
  • Сумська обласна державна адміністрація
  • Сумська обласна рада
  • НМЦ “Агроосвіта”
Ми в мережі
Розробка сайту