Робочі програми

Робочі програми ОС «Магістр» спеціальність 181 «Харчові технології»

  1. Ділова іноземна мова
  2. Енергоменеджмент та енергоефективна експлуатація техніко-технологічних об’єктів переробної галузі 2019-20 рр.
  3. Оптимізація техніко-технологічних об’єктів переробної галузі
  4. Інформаційні технології в наукових дослідженнях
  5. Сучасні таропакувальні матеріали та середовища
  6. Маркетингові дослідження та управління інвестиційними проектами
  7. Інтелектуальна власність
  8. Управління розвитком персоналу
  9. Охорона праці в галузі та цивільний захист

Технології зберігання, консервування та переробки м’яса

  1. Науково-дослідна робота 1-2
  2. Науково-дослідна робота 2-3
  3. Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств з КП

Технології зберігання, консервування та переробки молока

  1. Науково-дослідна робота 1
  2. Науково-дослідна робота 2

Технології харчування

  1. Інноваційний інжиніринг закладів ресторанного господарства з КП
  2. Інноваційні технології харчової пролукції з кр 1
  3. Інноваційні технології харчової продукції з кр 2
  4. Управління якістю харчової продукції
  5. Інноваційні харчові інгредієнти у технології харчової продукції
  6. Сучасні досягнення харчової науки