ОК3 Іноземна мова професійного спілкування (КТГІ) 1 курс
ОК3 Іноземна мова професійного спілкування (КТГІ) 2 курс
ОК 5 Сучасні мультимедійні технології
Ок 7 Теоретичні основи харчових виробництв
Ок 10 Методи контролю харчових продуктів
Ок 11 Основи фізіології та гігієни харчування
Ок 14 Процеси і апарати харчових виробництв
Ок 15 Інженерна та комп’ютерна графіка
Ок 17 Устаткування закладів ресторанного господарства
Ок 18 Технологічне обладнання та устаткування крафтових харчових виробництв
Ок 19 Крафтові технології молока та молочних продуктів
Ок 20 Крафтові технології м’ясних виробів та переробки риби
Ок 22 Крафтові технології хліба та хлібобулочних та кондитерських виробів
Ок 23 Крафтові технології рослинних олій, консервованих овочів та фруктів
Ок 24 Крафтові технології алкогольних та безалкогольних напоїв
Ок 25 Екотехнології у виробництві харчових продуктів