Анотації вибіркових дисциплін
Запис на вибіркові дисципліни
Вибіркові компоненти (БЛОК 1)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
| № | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
| 1 | Інновації в галузі | ||
| 2 | Інноваційний інжиніринг закладів ресторанного господарства |
Вибіркові компоненти (БЛОК 2)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
| № | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
| 1 | Управління якістю харчової продукції | ||
| 2 | Інноваційні харчові інгредієнти у технології харчової продукції |
Вибіркові компоненти (БЛОК 3)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
| № | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
| 1 | Інжиніринг інновацій | ||
| 2 | Сучасні інструментальні методи дослідження |
