- Кулінарознавство
- Організація в галузі
- Основи фізіології та гігієни харчування
- Технології харчування
- Технологія оздоровчих харчових продуктів
- Електрообладнання
- Електротехніка
- Контроль якості та безпеки продукції молочної промисловості
- Контроль якості та безпеки продукції м’ясної промисловості
- Мікробіологія молока і молочних продуктів
- Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів
- Технологічний семінар молоко
- Технологічний семінар мясо
- Проектування підприємств мясної промисловості
- Технологія мяса і мясних продуктів
- Технологія молока та молочних продуктів
- Проектування підприємств молочної промисловості
- Медико-бологічні основи харчування
- Основи біотехнології у молочній промисловості
- Сучасні методи та прилади біохімічних досліджень
- Дієтологія
- УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
- Проектування підприємств ресторанного господарства
- Економіка харчових і переробних підприємств
- МЕНЕДЖМЕНТ ХАРЧОВИХ І ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ З ОСНОВАМИ ПІДПРИЄМНИЦТВА
- ОБЛІК І ЗВІТНІСТЬ В ХАРЧОВИХ І ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ
- ОСНОВИ МЕНЕДЖМЕНТУ