2020-2021
  1. Гігієна і санітарія харчових підприємств
  2. Гігієна і санітарія
  3. Прикладна механіка
  4. Мiкробiологiя м’яса та м’ясних продуктiв
  5. Проектування підприємств м’ясної промисловості
  6. Мікробіологія молока і молочних продуктів
  7. Проектування підприємств молочної промисловості
  8. Технологічний семінар_молоко
  9. Технологічний семінар_мясо
  10. Основи фізіології та гігієни харчування
  11. РНП Кулінарознавство
  12. РНП Поглиблене вивчення організації РГ
  13. РНП Організація в галузі 2 п.т.
  14. РНП Організація в галузі 4к.
  15. Товарознавство харчових продуктів
  16. Теоретичні основи харчових виробництв – 1ст, 2ст
  17. Теоретичні основи харчових виробництв – 2 курс
  18. Теоретичні основи харчових виробництв – 2, 4 курс
  19. Технології оздоровчих харчових продуктів ТМЛ
  20. Технології оздоровчих харчових продуктів ТМЯ.
  21. Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості
  22. Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства
  23. Патентознавство, Інтелектуальна власність
  24. РНП_Методи контролю харчових продуктів
  25. Контроль якості та безпеки продукції м’ясної промисловості
  26. Харчові та дієтичні добавки
  27. Поглиблене вивчення технології продукції РГ
  28. Організація харчування в підприємствах туристичної індустрії
  29. Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини в молочній промисловості
  30. Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини в м’ясній промисловості_4_курс
  31. Правознавство, Законодавство в галузі
  32. Проектування підприємств з основами САПР
  33. Технологія продуктів дієтичного призначення
  34. Технологія м’яса та м’ясних продуктів 4 (7)
  35. Технологія м’яса та м’ясних продуктів 4(8)
  36. Технологія молока та молочних продуктів_4к
  37. Технології харчування