2025-2026
Цикл дисциплін загальної підготовки:
-
Історично-філософські студії
-
Іноземна мова
-
Громадянська освіта
-
Українська мова та академічне письмо
-
Студії національної стійкості
-
Теоретична частина БЗВП/ Психологічна адаптація
-
Сталий розвиток у цифрову епоху
Цикл дисциплін професійної підготовки:
-
Друга іноземна мова (німецька)
-
Інформаційні технології та програмні продукти в
-
готельно-ресторанному бізнесі
-
Правові основи готельного і ресторанного господарства
-
Ресторанна справа
-
Нутриціологія
-
Готельна справа
-
Технологія продукції ресторанного господарства
-
Товарознавство
-
Маркетинг у готельно-ресторанному господарстві
-
Менеджмент готельно-ресторанного господарства
-
Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві
-
Економіка готельно-ресторанного господарства
-
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
-
Бухгалтерський облік у готельно-ресторанному господарстві
-
Проектування підприємств готельного і ресторанного господарства
-
Безпека праці
-
Гігієна та санітарія об’єктів готельного і ресторанного господарства
-
Інженерне забезпечення об’єктів готельно-ресторанного господарства
-
Організація рекреаційного господарства
-
Стрес-менеджмент у індустрії гостинності
-
Навчальна практика
-
Виробнича практика
-
Переддипломна практика
-
Атестаційний екзамен
- Кваліфікаційна робота
-
ОК Інжиніринг готельно-ресторанного господарства
-
ОК Виробнича практика
-
ОК Переддипломна практика
2024-2025
Цикл дисциплін загальної підготовки:
-
Історично-філософські студії
-
Українська мова та академічне письмо
-
Іноземна мова професійного спілкування
-
Вища математика
-
Сучасні мультимедійні технології
-
Громадянська освіта
Цикл дисциплін професійної підготовки:
-
Друга іноземна мова
-
Правові основи готельного і ресторанного господарства
-
Ресторанна справа
-
Нутриціологія
-
Готельна справа
-
Технологія продукції ресторанного господарства
-
Товарознавство
-
Маркетинг у готельно-ресторанному господарстві
-
Менеджмент готельно-ресторанного господарства
-
Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві
-
Економіка готельно-ресторанного господарства
-
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
-
Проектування підприємств готельного і ресторанного господарства
-
Безпека праці
-
Гігієна та санітарія об’єктів готельного і ресторанного господарства
-
Інженерне забезпечення об’єктів готельно-ресторанного господарства
-
Основи сервісної діяльності
-
Навчальна практика
-
Виробнича практика
-
Переддипломна практика
-
Атестаційний екзамен, виконання та захист кваліфікаційної роботи
2023-2024
Цикл дисциплін загальної підготовки:
-
Історично-філософські студії
-
Ділова українська мова
-
Іноземна мова професійного спілкування
-
Вища математика
-
Сучасні мультимедійні технології
-
Громадянська освіта
Цикл дисциплін професійної підготовки:
-
Друга іноземна мова
-
Правові основи готельного і ресторанного господарства
-
Ресторанна справа
-
Нутриціологія
-
Готельна справа
-
Технологія продукції ресторанного господарства з курсовим проєктом
-
Товарознавство
-
Маркетинг у готельно-ресторанному господарстві
-
Менеджмент готельно-ресторанного господарства
-
Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві
-
Економіка готельно-ресторанного господарства
-
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
-
Проектування підприємств готельного і ресторанного господарства
-
Безпека праці
-
Гігієна та санітарія об’єктів готельного і ресторанного господарства
-
Інжиніринг готельно-ресторанного господарства
-
Основи сервісної діяльності
-
Навчальна практика
-
Виробнича практика
-
Переддипломна практика
-
Атестація
-
ОК Основи сервісної діяльності
2022-2023
Цикл дисциплін загальної підготовки:
-
Історично-філософські студії
-
Ділова українська мова
-
Іноземна мова професійного спілкування
-
Вища математика
-
Сучасні мультимедійні технології
-
Громадянська освіта
Цикл дисциплін професійної підготовки:
-
Друга іноземна мова
-
Правові основи готельного і ресторанного господарства
-
Ресторанна справа
-
Нутриціологія
-
Готельна справа
-
Технологія продукції ресторанного господарства з курсовим проєктом
-
Товарознавство
-
Маркетинг у готельно-ресторанному господарстві
-
Менеджмент готельно-ресторанного господарства
-
Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві
-
Економіка готельно-ресторанного господарства
-
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
-
Проектування підприємств готельного і ресторанного господарства
-
Безпека праці
-
Гігієна та санітарія об’єктів готельного і ресторанного господарства
-
Інжиніринг готельно-ресторанного господарства
-
Інноваційна діяльність у готельному та ресторанному господарстві
-
Навчальна практика
-
Виробнича практика
-
Переддипломна практика
-
Атестація
