2025-2026
-
Управління витратами. Cost management (Eng)
-
Заснування бізнесу у харчовій промисловості
-
Психологія успіху
-
Управління енергоресурсами
-
Основи технологій біопластиків
-
Сучасні таропакувальні матеріали та середовища
-
Експертиза харчових продуктів та матеріалів, що контактують з ними
-
Низькотемпературні та екструзійні технології
-
Технології виробництва екологічно-чистої та органічної продукції
-
Світові інновації у технологіях харчової продукції
-
Інноваційні інгредієнти у технології харчової продукції
-
Нетрадиційна продовольча сировина
-
Корекція харчування через раціон
-
Енергоменеджмент та енергоаудит переробних та харчових підприємств
-
Energy management and energy audit of processing plants and food industry
2024-2025
-
Управління витратами. Cost management (Eng)
-
Заснування бізнесу у харчовій промисловості
-
Психологія успіху
-
Основи технологій біопластиків
-
Сучасні таропакувальні матеріали та середовища
-
Низькотемпературні та екструзійні технології
-
Технології виробництва екологічно-чистої та органічної продукції
-
Інноваційні інгредієнти у технології харчової продукції
-
Інформаційні технології та оптимізація техніко-технологічних об’єктів переробної галуз
-
Енергоменеджмент та енергоаудит переробних та харчових підприємств
-
Energy management and energy audit of processing plants and food industry
2023-2024
-
Управління витратами. Cost management (Eng)
-
Заснування бізнесу у харчовій промисловості
-
Психологія успіху
-
Основи технологій біопластиків
-
Сучасні таропакувальні матеріали та середовища
-
Інноваційні інгредієнти у технології харчової продукції
-
Біологічно активні компоненти і здоров’я
-
Низькотемпературні та екструзійні технології
-
Технології виробництва екологічно-чистої та органічної продукції
-
Енергоменеджмент та енергоаудит переробних та харчових підприємств
-
Energy management and energy audit of processing plants and food industry
2022-2023
-
Управління прибутком
-
Публічне мовлення та основи академічного письма
-
Психологія успіху
-
Інноваційні інгредієнти у технології харчової продукції
-
Біологічно активні компоненти і здоров’я
-
Основи технологій біопластиків
-
Сучасні таропакувальні матеріали та середовища
-
Низькотемпературні та екструзійні технології
-
Технології виробництва екологічно-чистої та органічної продукції
-
Енергоменеджмент та енергоаудит переробних та харчових підприємств
-
Energy management and energy audit of processing plants and food industry
2021-2022
-
Управління прибутком
-
Публічне мовлення та основи академічного письма
-
Психологія успіху
-
Інноваційні інгредієнти у технології харчової продукції
-
Біологічно активні компоненти і здоров’я
-
Основи технологій біопластиків
-
Сучасні таропакувальні матеріали та середовища
-
Низькотемпературні та екструзійні технології
-
Технології виробництва екологічно-чистої та органічної продукції
-
Управління енергетичними ресурсами харчових підприємств
-
Енергоменеджмент та енергоаудит переробних та харчових підприємств
-
Energy management and energy audit of processing plants and food industry