2025-2026
-
ВК Заснування бізнесу у харчовій промисловості
-
ВК Нетрадиційна продовольча сировина
-
ВК Енергоменеджмент та енергоаудит переробних та харчових підприємств
-
SC Energy management and energy audit of processing plants and food industry
2024-2025
-
ВК Основи технології біопластиків
-
ВК Біологічно активні компоненти і здоров’я
-
ВК Інноваційні інгридієнти у технологіях харчової продукції
-
ВК Низькотемпературні та екструзійні технології
-
ВК Технології виробництва екологічно чистої та органічної продукції
-
ВК Енергоменеджмент та енергоаудит переробних та харчових підприємств
-
SC Energy management and energy audit of processing plants and food industry
-
SC Information technologies and optimization oftechnical and technological facilities of the processing industry
-
ВК Інформаційні технології та оптимізація техніко-технологічних об’єктів переробної галузі
2023-2024
-
ВК Енегроменеджмент та енергоаудит переробних та харчових підприємств
-
ВК Технології виробництва екологічно чистої та органічної продукції
-
ВК Низькотемпературні та екструзійні технології
-
ВК Основи технології біопластиків
2022-2023
-
ВК Інноваційні інгридієнти у технології харчової продукції
-
ВК Низькотемпературні та екструзійні технології
-
ВК Технології екологічно чистої та органічної продукції
-
ВК Енергоменеджмент та енергоаудит переробних та харчових підприємств
-
ВК Основи технології біопластиків
-
SC Innovative food ingredients in technology of food products
-
SC Low temperature and extrusion technologies
-
SC Energy management and energy audit of processing and food enterprises
2021-2022
-
ВК Основи технології біопластиків
-
ВК Інноваційні інгридієнти у технологіях харчової продукції
-
ВК Технології екологічно чистої та органічної продукції
2020-2021
-
ВК Біологічно активні компоненти
-
ВК Енергоменеджмент та енергоаудит переробних та харчових підприємств
-
ВК Інноваційні інгредієнти у технології харчової продукції
-
ВК Низькотемпературні та екструзійні технології
-
ВК Основи технологій біопластиків
-
ВК Психологія успіху
-
ВК блічне мовлення і основи академічного письма
-
ВК Сучасні таропакувальні матеріали та середовища
-
ВК Технології виробництва екологічно чистої та органічної продукції
-
ВК Управління енергетичними ресурсами харчових підприємств