ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ ЗАПИСУ СТУДЕНТІВ НА ВИВЧЕННЯ ВИБІРКОВИХ ДИСЦИПЛІН НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
З метою забезпечення виконання п.15 ст. 62 Закону України «Про вищу освіту» та Положення про організацію вивчення навчальних дисциплін вільного вибору затвердженого рішенням Вченої ради СНАУ від 30.03.2015 р. на факультеті харчових технологій встановлюється алгоритм реалізації права вільного вибору студентами навчальних дисциплін.
Студентам надається можливість вільного вибору навчальних дисциплін у межах 25% загального обсягу відповідної освітньої програми. Обрані дисципліни увійдуть до індивідуального навчального плану кожного студента, а результати навчання будуть відображені у додатку до диплому.
Вибору підлягають окремі дисципліни навчального плану. Вибір дисциплін здійснюється в період з 01 лютого до 01 березня.
Запис на блок вибіркових дисциплін здійснюється шляхом заповнення відповідної заяви.
Студенти, які не зробили свій вибір та не заповнили електронну заяву встановленого зразку, зараховуються до груп з урахуванням вибору інших студентів. Мінімальна кількість студентів для вивчення вибіркової дисципліни – 20-25 осіб. Якщо навчальна група виявляється занадто малою, то вона розформовується, дисципліна із вибору виключається, а студенти приєднуються до наступних за їх пріоритетами курсів.
Із запитаннями та пропозиціями звертайтесь до деканату кабінет 219 м.
2025-2026
-
ВК Інноваційні інгредієнти у технологіях харчової продукції
-
ВК Заснування бізнесу у харчовій промисловості
-
ВК Нетрадиційна продовольча сировина
-
ВК Енергоменеджмент та енергоаудит переробних та харчових підприємств
-
SC Energy management and energy audit of processing plants and food industry
-
ВК Основи технології біопластиків
-
SC Basics of bioplastics technology
-
ВК Психологія успіху
2024-2025
-
ВК Основи технології біопластиків
-
ВК Біологічно активні компоненти і здоров’я
-
ВК Інноваційні інгридієнти у технологіях харчової продукції
-
ВК Низькотемпературні та екструзійні технології
-
ВК Технології виробництва екологічно чистої та органічної продукції
-
ВК Енергоменеджмент та енергоаудит переробних та харчових підприємств
-
SC Energy management and energy audit of processing plants and food industry
-
SC Information technologies and optimization oftechnical and technological facilities of the processing industry
-
ВК Інформаційні технології та оптимізація техніко-технологічних об’єктів переробної галузі
2023-2024
-
ВК Енегроменеджмент та енергоаудит переробних та харчових підприємств
-
ВК Технології виробництва екологічно чистої та органічної продукції
-
ВК Низькотемпературні та екструзійні технології
-
ВК Основи технології біопластиків
2022-2023
-
ВК Інноваційні інгридієнти у технології харчової продукції
-
ВК Низькотемпературні та екструзійні технології
-
ВК Технології екологічно чистої та органічної продукції
-
ВК Енергоменеджмент та енергоаудит переробних та харчових підприємств
-
ВК Основи технології біопластиків
-
SC Innovative food ingredients in technology of food products
-
SC Low temperature and extrusion technologies
-
SC Energy management and energy audit of processing and food enterprises
2021-2022
-
ВК Основи технології біопластиків
-
ВК Інноваційні інгридієнти у технологіях харчової продукції
-
ВК Технології екологічно чистої та органічної продукції
2020-2021
-
ВК Біологічно активні компоненти
-
ВК Енергоменеджмент та енергоаудит переробних та харчових підприємств
-
ВК Інноваційні інгредієнти у технології харчової продукції
-
ВК Низькотемпературні та екструзійні технології
-
ВК Основи технологій біопластиків
-
ВК Психологія успіху
-
ВК блічне мовлення і основи академічного письма
-
ВК Сучасні таропакувальні матеріали та середовища
-
ВК Технології виробництва екологічно чистої та органічної продукції
-
ВК Управління енергетичними ресурсами харчових підприємств