На сайт СНАУ
Українська
English
Toggle navigation
Про факультет
Деканат
Кафедри
Історія факультету
Стратегія розвитку факультету
Знайомство з факультетом
Експертна рада роботодавців
Наші випускники
Контакти
Спеціальності
Харчові технології
Готельно-ресторанна справа
Заочне навчання
Вступнику
Вступна кампанія 2025
Студенту
Студентський актив
Спеціальності
Матеріально-технічна база
Рейтинг успішності
Наукові досягнення здобувачів
Неформальна освіта здобувачів
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
Думка студента
Вибіркові дисципліни
Результати вибору дисциплін
Практична підготовка
Студентські гуртки
Робота факультету
Наукова робота
Методична робота
Навчальна робота
Вчена рада
Рада з якості
Співпраця
Внутрішні договори
Міжнародні договори
Головна
›
Кафедри
›
Кафедра технології харчування
›
Склад кафедри
Склад кафедри
Мельник Оксана Юріївна
(Завідувач кафедри)
Перцевой Федір Всеволодович
(д.т.н., професор)
Степанова Тетяна Михайлівна
(к.т.н, доцент)
Савченко Марина Юріївна
(к.т.н., доцент)
Бідюк Дмитро Олегович
(к.т.н, старший викладач)
Маренкова Тетяна Іванівна
(старший викладач)
Мазуренко Ігор Костянтинович
(д.т.н.. професор)
Кошель Олена Юріївна
(Д.ф., доцент)
Боковець Сергій Петрович
(Д.ф., доцент)
Конопля Яна Анатоліївна
(старший лаборант)
Середа Ольга Григорівна
(Д.ф., старший викладач)