На сайт СНАУ
Українська
English
Toggle navigation
Про факультет
Деканат
Кафедри
Історія факультету
Стратегія розвитку факультету
Знайомство з факультетом
Експертна рада роботодавців
Методичне забезпечення
Документаційне забезпечення
Наші випускники
Контакти
Спеціальності
Харчові технології
Готельно-ресторанна справа
Заочне навчання
Вступнику
Вступна кампанія 2025
Студенту
Студентський актив
Спеціальності
Матеріально-технічна база
Рейтинг успішності
Неформальна освіта здобувачів
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
Пропозиції та побажання
Думка студента
Вибіркові дисципліни
Результати вибору дисциплін
Практична підготовка
Робота факультету
Наукова робота
Методична робота
Навчальна робота
Вчена рада
Рада з якості
Співпраця
Внутрішні договори
Міжнародні договори
Головна
›
Кафедри
›
Кафедра технологій та безпечності харчових продуктів
›
Склад кафедри
Склад кафедри
Самілик Марина Михайлівна
(Зав. кафедри, д.т.н., професор)
Болгова Наталія Вікторівна
(к.с.-г.н., доцент)
Назаренко Юлія Валентинівна
(к.т.н., доцент)
Тищенко Василь Іванович
(к.с.-г.н., доцент)
Геліх Анна Олександрівна
(к.т.н., доцент)
Сабадаш Сергій Михайлович
(к.т.н.. доцент)
Соколенко Вікторія Вікторівна
(старший викладач)
Синенко Тетяна Павлівна
(доктор філософії (PhD), доцент)
Губа Світлана Олександрівна
(старший викладач)
Демидова Євгенія В’ячеславівна
(асистент)
Попова Віра Миколаївна
(старший лаборант)
Бердіна Ірина Володимирівна
(старший лаборант)