- Гігієна і санітарія харчових підприємств
- Гігієна і санітарія
- Прикладна механіка
- Мiкробiологiя м’яса та м’ясних продуктiв
- Проектування підприємств м’ясної промисловості
- Мікробіологія молока і молочних продуктів
- Проектування підприємств молочної промисловості
- Технологічний семінар_молоко
- Технологічний семінар_мясо
- Основи фізіології та гігієни харчування
- РНП Кулінарознавство
- РНП Поглиблене вивчення організації РГ
- РНП Організація в галузі 2 п.т.
- РНП Організація в галузі 4к.
- Товарознавство харчових продуктів
- Теоретичні основи харчових виробництв – 1ст, 2ст
- Теоретичні основи харчових виробництв – 2 курс
- Теоретичні основи харчових виробництв – 2, 4 курс
- Технології оздоровчих харчових продуктів ТМЛ
- Технології оздоровчих харчових продуктів ТМЯ.
- Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості
- Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства
- Патентознавство, Інтелектуальна власність
- РНП_Методи контролю харчових продуктів
- Контроль якості та безпеки продукції м’ясної промисловості
- Харчові та дієтичні добавки
- Поглиблене вивчення технології продукції РГ
- Організація харчування в підприємствах туристичної індустрії
- Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини в молочній промисловості
- Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини в м’ясній промисловості_4_курс
- Правознавство, Законодавство в галузі
- Проектування підприємств з основами САПР
- Технологія продуктів дієтичного призначення
- Технологія м’яса та м’ясних продуктів 4 (7)
- Технологія м’яса та м’ясних продуктів 4(8)
- Технологія молока та молочних продуктів_4к
- Технології харчування