OK 5.1 Теоретична підготовка базової загальновійськової підготовки
ОК 12 Основи фізіології та гігієни харчування
ОК 13 Основи фізіології та гігієни харчування
ОК 17 Технологічне обладнання підприємств по переробці м’яса та молока
ОК19 Технології переробки рослинної сировини (денна) ОП 2024
ОК19 Технології переробки рослинної сировини (денна) с.т., заочка
ОК 20 Технологія води, безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних напоїв
ОК 21 Технології молока та молочних продуктів
ОК 22 Технології молока та молочних продуктів
ОК 23 Технології молока та молочних продуктів
ОК 23 Технології м’яса, м’ясопродуктів та риби
ОК 24 Технологічне обладнання підприємств по переробці м’яса та молока
ОК 25 Проектування харчових підприємств
ОК 25 Стандартизація, сертифікація, управління якістю та безпечністю харчових продуктів
ОК 25 Стандартизація, сертифікація, управління якістю та безпечністю харчових продуктів (заочне)
ОК27 Проектування харчових підприємств і закладів ресторанного господарства
ОК 26 Технології закладів ресторанного господарства
ОК 11 Автоматизація виробничих процесів харчових підприємств та ЗРГ
ОК 26 Організація підприємств галузі
ОК Теоретичні основи харчових виробництв
ОК 21 Технологічне обладнання харчових виробництв