Обов’язкові компоненти

OK 5.1 Теоретична підготовка базової загальновійськової підготовки

ОК 10 Харчова мікробіологія

ОК 12 Основи фізіології та гігієни харчування

ОК 13 Основи фізіології та гігієни харчування

ОК 14 Біохімія

ОК 15 Біохімія

ОК 17 Технологічне обладнання підприємств по переробці м’яса та молока

ОК19 Технології переробки рослинної сировини (денна) ОП 2024

ОК19 Технології переробки рослинної сировини (денна) с.т., заочка

ОК 20 Технологія води, безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних напоїв

ОК 21 Технології молока та молочних продуктів

ОК 21 Технології харчування

ОК 22 Технології молока та молочних продуктів

ОК 23 Технології молока та молочних продуктів

ОК 23 Технології м’яса, м’ясопродуктів та риби

ОК 23 Технології харчування

ОК 24 Технологічне обладнання підприємств по переробці м’яса та молока

ОК 25 Проектування харчових підприємств

ОК 25 Стандартизація, сертифікація, управління якістю та безпечністю харчових продуктів

ОК 25 Стандартизація, сертифікація, управління якістю та безпечністю харчових продуктів (заочне)

ОК27 Проектування харчових підприємств і закладів ресторанного господарства

ОК 33 Навчальна практика

ОК 26 Технології закладів ресторанного господарства

ОК 11 Автоматизація виробничих процесів харчових підприємств та ЗРГ

ОК 26 Організація підприємств галузі

ОК Теоретичні основи харчових виробництв

ОК 21 Технологічне обладнання харчових виробництв