НАУКОВА ТЕМА КАФЕДРИ

 

125U002331 «Технологічні рішення у виробництві харчових продуктів: інновації та перспективи»


Індивідуальні наукові тематики викладачів кафедри:

Перцевой Федір Всеволодович : Удосконалення технології желейної продукції на основі молока та сиру кисломолочного. Переробка ядра соняшника та горіхової сировини
Степанова Тетяна Михайлівна : Технологія м’ясних продуктів зі зниженим вмістом нітритних сполук / Technology of meat products with reduced nitrite content
Савченко Марина Юріївна : Інноваційні рішення технологій ресурсозбереження харчової промисловості / Innovative solutions for resource-saving technologies in the food industry
Бідюк Дмитро Олегович : Розроблення ресурсозберігаючих технологій рослинних аналогів м’яса та м’ясної продукції на основі продуктів переробки амаранту / Development of resource-saving technologies for plant-based meat analogues and meat products based on amaranth processing products
Маренкова Тетяна Іванівна : Технологія кулінарної продукції з використанням іноваційних видів рослинної сировини
Кошель Олена Юріївна : Удосконалення технології кондитерських та хлібобулочних виробів
Середа Ольга Григорівна : Використання нетрадиційної сировини у виробництві кулінарної та харчової продукції
Мазуренко Ігор Костянтинович : Створення технологій і асортименту функціональних продуктів для лікувально-профілактичного харчування дітей з захворюванням внутрішніх органів, створення асортименту продуктів для матерів годувальниць та спеціальних продуктів для спортсменів