На сайт СНАУ
Українська
English
Toggle navigation
Про факультет
Деканат
Кафедри
Історія факультету
Стратегія розвитку факультету
Знайомство з факультетом
Практичне навчання
Експертна рада роботодавців
Методичне забезпечення
Документаційне забезпечення
Опитування стейкхолдерів
Результати опитування
Випускнику
Контакти
Спеціальності
Харчові технології
Готельно-ресторанна справа
Заочне навчання
Вступнику
Вступна кампанія 2024
Студенту
Студентський актив
Спеціальності
Матеріально-технічна база
Рейтинг успішності
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
Пропозиції та побажання
Думка студента
Результати опитування
Оголошення
Вибіркові дисципліни
Результати вибору дисциплін
Практична підготовка здобувачів
Робота факультету
Наукова робота
Методична робота
Навчальна робота
Вчена рада
Співпраця
Внутрішні договори
Міжнародні договори
Головна
›
Кафедри
›
Кафедра технологій та безпечності харчових продуктів
›
Склад кафедри
Склад кафедри
Самілик Марина Михайлівна
(Зав. кафедри, д.т.н., професор)
Болгова Наталія Вікторівна
(к.с.-г.н., доцент)
Назаренко Юлія Валентинівна
(к.т.н., доцент)
Тищенко Василь Іванович
(к.с.-г.н., доцент)
Геліх Анна Олександрівна
(к.т.н., доцент)
Сабадаш Сергій Михайлович
(к.т.н.. доцент)
Соколенко Вікторія Вікторівна
(старший викладач)
Губа Світлана Олександрівна
(старший викладач)
Синенко Тетяна Павлівна
(доктор філософії (PhD), доцент)
Демидова Євгенія В’ячеславівна
(асистент)
Попова Віра Миколаївна
(старший лаборант)
Бердіна Ірина Володимирівна
(старший лаборант)