2025-2026
2024-2025
- 
ВК Енергетичні аспекти галузі
- 
ВК Теплохолодотехніка
- 
ВК Організація в галузі
- 
ВК Організація в галузі ДОДАТКИ
- 
ВК Товарознавство харчових продуктів
- 
ВК Гастрономічний туризм
- 
SC Innovative food ingredients
- 
ВК Організація роботи сомельє
- 
ВК Пекарське та кондитерське мистецтво
- 
ВК Товарознавство харчових продуктів
- 
ВК Дієтологія
- 
ВК Управління якістю та безпечністю продукції харчової промисловості
- 
ВК Інноваційні технології в галузі
2023-2024
- 
ВК Гастрономічний туризм
- 
ВК Гігієна та санітарія харчових підприємств
- 
ВК Екотехнології у виробництві харчових продуктів
- 
ВК Методика та технологія обробки наукової інформації
- 
ВК Науково-дослідна робота студентів
- 
ВК Основи наукових досліджень
- 
ВК Основи наукових досліджень (пт)
- 
ВК Патентознавство
- 
ВК Токсикологія харчових продуктів
- 
ВК Управління безпечністю харчової продукції за принципами системи НАССР
- 
ВК Харчові та дієтичні добавки
- 
ВК Хімія смаку, запаху, кольору
- 
SC Special food technology
2022-2023
- 
ВК Гігієна та санітарія харчових підприємств
- 
ВК Хімія смаку, аромату, кольору
- 
ВК Патентознавство
- 
ВК Харчові та дієтичні добавки
- 
ВК Гастрономічний туризм
- 
ВК Сучасні таропакувальні матеріали та середовища
- 
ВК Технологічне обладнання підприємств по переробці м’яса та молока
- 
ВК Токсикологія харчових продуктів
- 
ВК Хімія смаку, аромату, кольору
- 
ВК Харчові та дієтичні добавки
- 
ВК Товарознавство харчових продуктів
- 
ВК Дієтологія
- 
ВК Інноваційні інгридієнти у технологіях харчової продукції (денна)
- 
ВК Проектування підприємств ресторанного господарства
- 
ВК Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості
2021-2022
2020-2021
- 
ВК Гігієна і санітарія харчових підприємств
- 
ВК Гігієна і санітарія
- 
ВК Прикладна механіка
- 
ВК Мiкробiологiя м’яса та м’ясних продуктiв
- 
ВК Проектування підприємств м’ясної промисловості
- 
ВК Мікробіологія молока і молочних продуктів
- 
ВК Проектування підприємств молочної промисловості
- 
ВК Технологічний семінар_молоко
- 
ВК Технологічний семінар_мясо
- 
ВК Основи фізіології та гігієни харчування
- 
РНП Кулінарознавство
- 
РНП Поглиблене вивчення організації РГ
- 
РНП Організація в галузі 2 п.т.
- 
РНП Організація в галузі 4к.
- 
ВК Товарознавство харчових продуктів
- 
ВК Теоретичні основи харчових виробництв – 1ст, 2ст
- 
ВК Теоретичні основи харчових виробництв – 2 курс
- 
ВК Теоретичні основи харчових виробництв – 2, 4 курс
- 
ВК Технології оздоровчих харчових продуктів ТМЛ
- 
ВК Технології оздоровчих харчових продуктів ТМЯ.
- 
ВК Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості
- 
ВК Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства
- 
ВК Патентознавство, Інтелектуальна власність
- 
РНП_Методи контролю харчових продуктів
- 
ВК Контроль якості та безпеки продукції м’ясної промисловості
- 
ВК Харчові та дієтичні добавки
- 
ВК Поглиблене вивчення технології продукції РГ
- 
ВК Організація харчування в підприємствах туристичної індустрії
- 
ВК Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини в молочній промисловості
- 
ВК Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини в м’ясній промисловості_4_курс
- 
ВК Правознавство, Законодавство в галузі
- 
ВК Проектування підприємств з основами САПР
- 
ВК Технологія продуктів дієтичного призначення
- 
ВК Технологія м’яса та м’ясних продуктів 4 (7)
- 
ВК Технологія м’яса та м’ясних продуктів 4(8)
- 
ВК Технологія молока та молочних продуктів_4к
- 
ВК Технології харчування
 
			