2025-2026
2024-2025
-
ВК Енергетичні аспекти галузі
-
ВК Теплохолодотехніка
-
ВК Організація в галузі
-
ВК Організація в галузі ДОДАТКИ
-
ВК Товарознавство харчових продуктів
-
ВК Гастрономічний туризм
-
SC Innovative food ingredients
-
ВК Організація роботи сомельє
-
ВК Пекарське та кондитерське мистецтво
-
ВК Товарознавство харчових продуктів
-
ВК Дієтологія
-
ВК Управління якістю та безпечністю продукції харчової промисловості
-
ВК Інноваційні технології в галузі
2023-2024
-
ВК Гастрономічний туризм
-
ВК Гігієна та санітарія харчових підприємств
-
ВК Екотехнології у виробництві харчових продуктів
-
ВК Методика та технологія обробки наукової інформації
-
ВК Науково-дослідна робота студентів
-
ВК Основи наукових досліджень
-
ВК Основи наукових досліджень (пт)
-
ВК Патентознавство
-
ВК Токсикологія харчових продуктів
-
ВК Управління безпечністю харчової продукції за принципами системи НАССР
-
ВК Харчові та дієтичні добавки
-
ВК Хімія смаку, запаху, кольору
-
SC Special food technology
2022-2023
-
ВК Гігієна та санітарія харчових підприємств
-
ВК Хімія смаку, аромату, кольору
-
ВК Патентознавство
-
ВК Харчові та дієтичні добавки
-
ВК Гастрономічний туризм
-
ВК Сучасні таропакувальні матеріали та середовища
-
ВК Технологічне обладнання підприємств по переробці м’яса та молока
-
ВК Токсикологія харчових продуктів
-
ВК Хімія смаку, аромату, кольору
-
ВК Харчові та дієтичні добавки
-
ВК Товарознавство харчових продуктів
-
ВК Дієтологія
-
ВК Інноваційні інгридієнти у технологіях харчової продукції (денна)
-
ВК Проектування підприємств ресторанного господарства
-
ВК Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості
2021-2022
2020-2021
-
ВК Гігієна і санітарія харчових підприємств
-
ВК Гігієна і санітарія
-
ВК Прикладна механіка
-
ВК Мiкробiологiя м’яса та м’ясних продуктiв
-
ВК Проектування підприємств м’ясної промисловості
-
ВК Мікробіологія молока і молочних продуктів
-
ВК Проектування підприємств молочної промисловості
-
ВК Технологічний семінар_молоко
-
ВК Технологічний семінар_мясо
-
ВК Основи фізіології та гігієни харчування
-
РНП Кулінарознавство
-
РНП Поглиблене вивчення організації РГ
-
РНП Організація в галузі 2 п.т.
-
РНП Організація в галузі 4к.
-
ВК Товарознавство харчових продуктів
-
ВК Теоретичні основи харчових виробництв – 1ст, 2ст
-
ВК Теоретичні основи харчових виробництв – 2 курс
-
ВК Теоретичні основи харчових виробництв – 2, 4 курс
-
ВК Технології оздоровчих харчових продуктів ТМЛ
-
ВК Технології оздоровчих харчових продуктів ТМЯ.
-
ВК Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості
-
ВК Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства
-
ВК Патентознавство, Інтелектуальна власність
-
РНП_Методи контролю харчових продуктів
-
ВК Контроль якості та безпеки продукції м’ясної промисловості
-
ВК Харчові та дієтичні добавки
-
ВК Поглиблене вивчення технології продукції РГ
-
ВК Організація харчування в підприємствах туристичної індустрії
-
ВК Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини в молочній промисловості
-
ВК Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини в м’ясній промисловості_4_курс
-
ВК Правознавство, Законодавство в галузі
-
ВК Проектування підприємств з основами САПР
-
ВК Технологія продуктів дієтичного призначення
-
ВК Технологія м’яса та м’ясних продуктів 4 (7)
-
ВК Технологія м’яса та м’ясних продуктів 4(8)
-
ВК Технологія молока та молочних продуктів_4к
-
ВК Технології харчування