2025-2026
-
ОК Ділова іноземна мова
-
ОК Управління персоналом та інноваційний розвиток підприємств
-
ОК Інноваційний інжиніринг
-
МС Innovative engineering
-
ОК Менеджмент якості та безпечності харчової продукції
-
ОК Професійна практика
-
ОК Кваліфікаційна робота
-
ОК Науково-дослідна робота
-
ОК Інноваційні технології в підприємствах галузі
-
ОК Наукові основи безвідходних технологій харчової промисловості
-
ОК Інформаційні технології та оптимізація техніко-технологічних об’єктів переробної галузі
-
MC Information technologies and optimization of technical and technological objects of the manufacture industry
2024-2025
-
ОК Ділова іноземна мова
-
MС Business foreign language
-
ОК Інноваційний інжиніринг
-
MC Innovative engineering
-
ОК Управління якістю харчової продукції
-
MC Scientific research work
-
MC Innovative techologies in enterprises of the industry
-
ОК Інноваційні технології в підприємствах галузі
-
ОК Наукові основи безвідходних технологій харчової промисловості
2023-2024
-
ОК Інформаційні технології та оптимізація техніко-технологічних об’єктів переробної галузі (заочне)
-
ОК Інформаційні технології та оптимізація техніко-технологічних об’єктів переробної галузі
-
ОК Заснування бізнесу у харчовій промисловості
-
ОК Науково-дослідна робота
-
ОК Науково-дослідна робота
-
ОК Сучасні таропакувальні матеріали та середовища
-
ОК Інноваційний інжиніринг
-
ОК Інноваційні технології в підприємствах галузі
-
ОК Наукові основи безвідходних технологій харчової промисловості
-
ОК Управління якістю харчової продукції
2022-2023
-
ОК Інформаційні технології та оптимізація техніко-технологічних об’єктів переробної галузі
-
ОК Науково-дослідна робота
-
ОК Інноваційні технології в підприємствах галузі
-
ОК Інноваційний інжиніринг
-
ОК Ділова іноземна мова
-
ОК Управління персоналом та інноваційний розвиток підприємств
-
ОК Наукові основи безвідходних технологій харчової промисловості
-
MC Scientific bases of waste-free technologies of food industry
-
ОК Управління якістю харчової продукції
2021-2022
-
ОК Інноваційні технології в підприємствах галузі
-
ОК Наукові основи безвідходних технологій харчової промисловості
-
ОК Управління якістю харчової продукції
2020-2021
-
ОК Ділова іноземна мова
-
ОК Інноваційний інжиніринг
-
ОК Інноваційні технології в підприємствах галузі
-
ОК Інформаційні технології та оптимізація техніко технологічних обєктів переробної галузі
-
ОК Кваліфікаційна робота
-
ОК Наукові основи безвідходних технологій харчової промисловості
-
ОК Науково дослідна робота
-
ОК Професійна практика
-
ОК Управління персоналом та інноваційний розвиток підприємств
-
ОК Управління якістю харчової продукції
-
MС Business Foreign Language
-
MС Food quality management
-
MС Information technologies and optimization of technical and technological objects of the processing industry
-
MС Innovation engineering
-
MС Innovative technologies in the enterprises of the branch
-
MС Personnel management and innovative development of enterprises
-
MС Scientific bases of food industry waste free technologies
-
MС Scientific research work