- БІОХІМІЯ
- ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОПТИМІЗАЦІЯ ТЕХНІКО ТЕХНОЛОГІЧНИХ ОБ’ЄКТІВ ПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗІ
- ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОПТИМІЗАЦІЯ ТЕХНІКО ТЕХНОЛОГІЧНИХ ОБ’ЄКТІВ ПЕРЕРОБНОЇ
- ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОПТИМІЗАЦІЯ ТЕХНІКОТЕХНОЛОГІЧНИХ ОБ’ЄКТІВ ПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗІ
- Мікробіологія харчових продуктів
- НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА
- НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА СТУДЕНТІВ ОСНОВИ ФІЗІОЛОГІЇ ТА ГІГІЄНИ ХАРЧУВАННЯ
- ПРОЦЕСИ І АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
- СТАНДАРТИЗАЦІЯ, МЕТРОЛОГІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ
- Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю
- СТАНДАРТИЗАЦІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ ТА УПРАВЛІННЯ
- Технолог_ї молока та молочних продуктів
- Технології переробки рослинної сировини
- ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ПІДПРИЄМСТВ
- Технологія води, безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних
- ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСА, М’ЯСОПРОДУКТІВ ТА РИБИ
- ХАРЧОВА МІКРОБІОЛОГІЯ