2025-2026
2024-2025
-
ОК Теоретичні основи харчових виробництв (КТГІ)
-
ОК Теоретичні основи харчових виробництв
-
ОК Методи контролю харчових продуктів
-
ОК Автоматизація виробничих процесів харчових підприємств та ЗРГ
-
ОК Технологічне обладнання харчових виробництв і ЗРГ з основами автоматизації
-
ОК Технології зерна, хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
-
ОК Устаткування закладів ресторанного господарства
-
ОК Технологічне обладнання та устаткування крафтових харчових виробництв
-
ОК Технології харчування
-
ОК Гігієна та санітарія об єктів готельного і ресторанного господарства
-
ОК Технологічне обладнання харчових виробництв
-
ОК Технології харчування 1
-
ОК Технологія закладів ресторанного господарства
-
ОК Технології закладів ресторанного господарства. ДОДОТОК 1
-
ОК Проектування харчових підприємств і закладів ресторанного господарства
-
ОК Устаткування закладів ресторанного господарства
-
ОК Інноваційні технології в ресторанній індустрії
-
ОК Проектування закладів ресторанного господарства
2023-2024
-
ОК Біохімія (заочне)
-
ОК Біохімія (денне)
-
ОК Гастрономічні інновації
-
ОК Загальні технології харчової промисловості
-
ОК Інформаційні технології та оптимізація техніко-технологічних об’єктів переробної галузі
-
ОК Інформаційні технології та оптимізація техніко-технологічних об’єктів переробної галузі (заочне)
-
ОК Інформаційні технології та оптимізація техніко-технологічних об’єктів переробної галузі (аспіранти)
-
ОК Мікробіологія харчових продуктів
-
ОК Науково-дослідна робота (ден/заоч)
-
ОК Основи фізіології та гігієни харчування
-
ОК Основи фізіології та гігієни харчування (пт)
-
ОК Основи фізіології та гігієни харчування (заоч)
-
ОК Процеси і апарати харчових виробництв
-
ОК Процеси і апарати харчових виробництв (пт)
-
ОК Стандартизація, сертифікація, управління якістю та безпечністю харчових продуктів
-
ОК Технології переробка рослинної сировини
-
ОК Технології переробки рослинної сировини_(с.т., заоч.)
-
ОК Технологія води, безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних напоїв
-
ОК Технологія води, безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних напоїв (пт)
-
ОК Технологii_молока_та_молочних_продуктiв
-
ОК Технологii_молока_та_молочних_продуктiв (пт)
-
ОК Технології м’яса, м’ясопродуктів та риби
-
ОК Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби (п.т.)
-
ОК Технологічне обладнання підприємств по переробці м’яса та молока
-
ОК Харчова мікробіологія
2022-2023
-
ОК Біохімія
-
ОК Загальні технології харчової промисловості
-
ОК Мікробіологія харчових продуктів
-
ОК Науково-дослідна робота студентів
-
ОК Основи фізіології та гігієни харчування
-
ОК Процеси і апарати харчових виробництв
-
ОК Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю харчової продукції
-
ОК Стандартизація, сертифікація та управління якістю харчової продукції та послуг ресторанного господарства
-
ОК Технології молока та молочних продуктів
-
ОК Технології переробки рослинної сировини
-
ОК Технологія води, безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних напоїв
-
ОК Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби
-
ОК Мікробіологія харчових продуктів
-
ОК Науково-дослідна робота
-
ОК Технології переробки рослинної сировини
-
ОК Теоретичні основи харчових виробництв (заоч. с.т.)
-
ОК Теоретичні основи харчових виробництв
-
ОК Методи контролю харчових продуктів
-
ОК Основи фізіології та гігієни харчування
-
ОК Технологічне обладнання харчових виробництв і закладів ресторанного господарства з основами автоматизації
-
ОК Автоматизація виробничих процесів
-
ОК Технологічне обладнання харчових виробництв
-
ОК Загальні технології харчової промисловості (З курсовим проектом) в т. ч. Технології харчування
-
ОК Гігієна та санітарія об’єктів готельного і ресторанного господарства
-
ОК Проектування харчових підприємств і закладів ресторанного господарства
2021-2022
2020-2021
-
ОК Історія та культура України
-
ОК Українська мова (за проф. спрямуванням)
-
ОК Філософія
-
ОК Іноземна мова
-
ОК Політологія
-
ОК Вища математика
-
ОК Фізика
-
ОК Інформатика та інформаційні технології
-
ОК Університетська освіта
-
ОК Фізичне виховання 1 курс
-
ОК Фізичне виховання 2 курс
-
ОК Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю
-
ОК Теплотехніка
-
ОК Харчова Хімія
-
ОК Біохімія
-
ОК Процеси і апарати харчових виробництв (2к)
-
ОК Процеси і апарати харчових виробництв (3к)
-
ОК Автоматизація виробничих процесів
-
ОК Науково-дослідна робота студентів
-
ОК Технологічне обладнання харчових виробництв (2к)
-
ОК Технологічне обладнання харчових виробництв (3к)
-
ОК Загальні технології харчової промисловості 1к.п.т.
-
ОК Загальні технології харчової промисловості_2-4
-
ОК Загальні технології харчової промисловості 2 курс 3 семестр
-
ОК Загальні технології харчової промисловості 3 курс 5 семестр
-
ОК Загальні технології харчової промисловості 3 курс 6 семестр
-
ОК Безпека життєдіяльності та основи охорони праці
-
ОК Інженерна та комп’ютерна графіка
-
РНП ДЕК
-
РНП Технологія галузі
-
РНП Устаткування в галузі