2025-2026

Цикл дисциплін загальної підготовки:

Цикл дисциплін професійної підготовки:


ОК 12 Основи фізіології та гігієни харчування І ЯКИЙ З ЦИХ ДВОХ ТОДІ ЛИШАТИ?

ОК 13 Основи фізіології та гігієни харчування ТУТ 1 СЕМЕСТР, ТО ТУТ МАЄ БУТИ G13?

ОК19 Технології переробки рослинної сировини (денна) ОП 2024

ОК19 Технології переробки рослинної сировини (денна) с.т., заочка

ОК 21 Технології харчування

ОК 21 Технології молока та молочних продуктів

ОК 22 Технології молока та молочних продуктів

ОК 23 Технології молока та молочних продуктів ЯКИЙ З ТРЬОХ МАЄ ТУТ БУТИ?

ОК 23 Технології харчування

ОК 24 Технологічне обладнання підприємств по переробці м’яса та молока

ОК 25 Стандартизація, сертифікація, управління якістю та безпечністю харчових продуктів (заочне)

ОК27 Проектування харчових підприємств і закладів ресторанного господарства


2024-2025


2023-2024


2022-2023


2021-2022


2020-2021