2025-2026
Цикл дисциплін загальної підготовки:
-
Історично-філософські студії
-
Іноземна мова
-
Громадянська освіта
-
Українська мова та академічне письмо
-
ОК Теоретична частина БЗВП / Психологічна адаптація
-
Сталий розвиток у цифрову епоху
-
Вища математика
-
Сучасні мультимедійні технології
Цикл дисциплін професійної підготовки:
-
Інженерна та комп’ютерна графіка
-
ОК Теоретичні основи харчових виробництв
-
ОК Харчова мікробіологія
-
Методи контролю харчових продуктів
-
ОК Автоматизація виробничих процесів харчових підприємств та закладів ресторанного господарства
-
ОК Основи фізіології та гігієни харчування. Скорочений термін навчання
-
Хімія
-
ОК Біохімія
-
Процеси і апарати харчових виробництв
-
Економіка та менеджмент харчових виробництв
-
Основи наукових досліджень
-
Технології зерна, хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
-
Технології переробки рослинної сировини
-
ОК Технологія води, безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних напоїв
-
ОК Технологічне обладнання харчових виробництв
-
Технології молока та молочних продуктів
-
ОК Технології м’яса, м’ясопродуктів та риби
-
ОК Технологічне обладнання підприємств по переробці м’яса та молока
-
ОК Проектування харчових підприємств
-
ОК Технології закладів ресторанного господарства
-
Устаткування закладів ресторанного господарства
-
Проектування закладів ресторанного господарства
-
Безпека життєдіяльності та охорона праці
-
ОК Стандартизація, сертифікація, управління якістю та безпечністю харчових продуктів
-
ОК Організація підприємств галузі
-
ОК Навчальна практика
-
Виробнича практика
-
Переддипломна практика
-
Кваліфікаційна робота
ОК 12 Основи фізіології та гігієни харчування І ЯКИЙ З ЦИХ ДВОХ ТОДІ ЛИШАТИ?
ОК 13 Основи фізіології та гігієни харчування ТУТ 1 СЕМЕСТР, ТО ТУТ МАЄ БУТИ G13?
ОК19 Технології переробки рослинної сировини (денна) ОП 2024
ОК19 Технології переробки рослинної сировини (денна) с.т., заочка
ОК 21 Технології молока та молочних продуктів
ОК 22 Технології молока та молочних продуктів
ОК 23 Технології молока та молочних продуктів ЯКИЙ З ТРЬОХ МАЄ ТУТ БУТИ?
ОК 24 Технологічне обладнання підприємств по переробці м’яса та молока
ОК 25 Стандартизація, сертифікація, управління якістю та безпечністю харчових продуктів (заочне)
ОК27 Проектування харчових підприємств і закладів ресторанного господарства
2024-2025
-
ОК Теоретичні основи харчових виробництв (КТГІ)
-
ОК Теоретичні основи харчових виробництв
-
ОК Методи контролю харчових продуктів
-
ОК Автоматизація виробничих процесів харчових підприємств та ЗРГ
-
ОК Технологічне обладнання харчових виробництв і ЗРГ з основами автоматизації
-
ОК Технології зерна, хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
-
ОК Устаткування закладів ресторанного господарства
-
ОК Технологічне обладнання та устаткування крафтових харчових виробництв
-
ОК Технології харчування
-
ОК Гігієна та санітарія об єктів готельного і ресторанного господарства
-
ОК Технологічне обладнання харчових виробництв
-
ОК Технології харчування 1
-
ОК Технологія закладів ресторанного господарства
-
ОК Технології закладів ресторанного господарства. ДОДОТОК 1
-
ОК Проектування харчових підприємств і закладів ресторанного господарства
-
ОК Устаткування закладів ресторанного господарства
-
ОК Інноваційні технології в ресторанній індустрії
-
ОК Проектування закладів ресторанного господарства
2023-2024
-
ОК Біохімія (заочне)
-
ОК Біохімія (денне)
-
ОК Гастрономічні інновації
-
ОК Загальні технології харчової промисловості
-
ОК Інформаційні технології та оптимізація техніко-технологічних об’єктів переробної галузі
-
ОК Інформаційні технології та оптимізація техніко-технологічних об’єктів переробної галузі (заочне)
-
ОК Інформаційні технології та оптимізація техніко-технологічних об’єктів переробної галузі (аспіранти)
-
ОК Мікробіологія харчових продуктів
-
ОК Науково-дослідна робота (ден/заоч)
-
ОК Основи фізіології та гігієни харчування
-
ОК Основи фізіології та гігієни харчування (пт)
-
ОК Основи фізіології та гігієни харчування (заоч)
-
ОК Процеси і апарати харчових виробництв
-
ОК Процеси і апарати харчових виробництв (пт)
-
ОК Стандартизація, сертифікація, управління якістю та безпечністю харчових продуктів
-
ОК Технології переробка рослинної сировини
-
ОК Технології переробки рослинної сировини_(с.т., заоч.)
-
ОК Технологія води, безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних напоїв
-
ОК Технологія води, безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних напоїв (пт)
-
ОК Технологii_молока_та_молочних_продуктiв
-
ОК Технологii_молока_та_молочних_продуктiв (пт)
-
ОК Технології м’яса, м’ясопродуктів та риби
-
ОК Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби (п.т.)
-
ОК Технологічне обладнання підприємств по переробці м’яса та молока
-
ОК Харчова мікробіологія
2022-2023
-
ОК Біохімія
-
ОК Загальні технології харчової промисловості
-
ОК Мікробіологія харчових продуктів
-
ОК Науково-дослідна робота студентів
-
ОК Основи фізіології та гігієни харчування
-
ОК Процеси і апарати харчових виробництв
-
ОК Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю харчової продукції
-
ОК Стандартизація, сертифікація та управління якістю харчової продукції та послуг ресторанного господарства
-
ОК Технології молока та молочних продуктів
-
ОК Технології переробки рослинної сировини
-
ОК Технологія води, безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних напоїв
-
ОК Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби
-
ОК Мікробіологія харчових продуктів
-
ОК Науково-дослідна робота
-
ОК Технології переробки рослинної сировини
-
ОК Теоретичні основи харчових виробництв (заоч. с.т.)
-
ОК Теоретичні основи харчових виробництв
-
ОК Методи контролю харчових продуктів
-
ОК Основи фізіології та гігієни харчування
-
ОК Технологічне обладнання харчових виробництв і закладів ресторанного господарства з основами автоматизації
-
ОК Автоматизація виробничих процесів
-
ОК Технологічне обладнання харчових виробництв
-
ОК Загальні технології харчової промисловості (З курсовим проектом) в т. ч. Технології харчування
-
ОК Гігієна та санітарія об’єктів готельного і ресторанного господарства
-
ОК Проектування харчових підприємств і закладів ресторанного господарства
2021-2022
2020-2021
-
ОК Історія та культура України
-
ОК Українська мова (за проф. спрямуванням)
-
ОК Філософія
-
ОК Іноземна мова
-
ОК Політологія
-
ОК Вища математика
-
ОК Фізика
-
ОК Інформатика та інформаційні технології
-
ОК Університетська освіта
-
ОК Фізичне виховання 1 курс
-
ОК Фізичне виховання 2 курс
-
ОК Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю
-
ОК Теплотехніка
-
ОК Харчова Хімія
-
ОК Біохімія
-
ОК Процеси і апарати харчових виробництв (2к)
-
ОК Процеси і апарати харчових виробництв (3к)
-
ОК Автоматизація виробничих процесів
-
ОК Науково-дослідна робота студентів
-
ОК Технологічне обладнання харчових виробництв (2к)
-
ОК Технологічне обладнання харчових виробництв (3к)
-
ОК Загальні технології харчової промисловості 1к.п.т.
-
ОК Загальні технології харчової промисловості_2-4
-
ОК Загальні технології харчової промисловості 2 курс 3 семестр
-
ОК Загальні технології харчової промисловості 3 курс 5 семестр
-
ОК Загальні технології харчової промисловості 3 курс 6 семестр
-
ОК Безпека життєдіяльності та основи охорони праці
-
ОК Інженерна та комп’ютерна графіка
-
РНП ДЕК
-
РНП Технологія галузі
-
РНП Устаткування в галузі