Посилання для опитування
-
Анкета для опитування роботодавців щодо якості ОП Харчові технології другого (магістерського) рівня
-
Анкета для опитування НПП щодо якості ОП Харчові технології другого (магістерського) рівня
-
Анкета для опитування випускників щодо якості ОП Харчові технології другого (магістерського) рівня
-
Анкета для опитування роботодавців щодо якості ОП Харчові технології першого (бакалаврського) рівня
-
Анкета для опитування випускників щодо якості ОП Харчові технології першого (бакалаврського) рівня щодо якості даної ОП
-
Анкета для опитування стейкхолдерів щодо якості ОПП “Крафтові технології та гастрономічні інновації” першого (бакалаврського) рівня
Результати опитування
-
Результати проведеного опитування роботодавців за освітньою програмою «Харчові технології» другого (магістерського) рівня щодо її якості. 2024-2025 н.р.
-
Результати проведеного опитування НПП щодо рівня їх задоволеності якістю освітньої програми другого (магістерського) рівня щодо її якості. 2024-2025 н.р.
-
Результати проведеного опитування випускників за освітньою програмою «Харчові технології» другого (магістерського) рівня щодо її якості. 2024-2025 н.р.
-
Результати проведеного опитування роботодавців за освітньою програмою «Харчові технології» другого (магістерського) рівня щодо її якості. 2023-2024 н.р.
-
Результати проведеного опитування НПП щодо рівня їх задоволеності якістю освітньої програми другого (магістерського) рівня щодо її якості. 2023-2024 н.р.
-
Результати проведеного опитування випускників щодо рівня їх задоволеності якістю освітньої програми другого (магістерського) рівня щодо її якості. 2023-2024 н.р.
Обговорення результатів опитування