Обов’язкові компоненти

ОК2 Іноземна мова

ОК6 Вища математика

ОК7 Сучасні мультимедійні

ОК9 Гастрономічні інновації

ОК10 Харчова мікробіологія

ОК11 Основи фізіології та гігієни харчування

ОК13 Хімія

ОК14 Біохімія

ОК14/15 Процеси і апарати харчових виробництв

ОК16 Інженерна та комп’ютерна графіка 1 курс

ОК15  Інженерна та комп’ютерна графіка 2 курс

ОК19 Крафтові технології молока та молочних продуктів

ОК20 Крафтові технології м’ясних виробів та переробки риби

Ок23 Крафтові технології рослинних олій, консервованих овочів та фруктів

ОК24 Крафтові технології алкогольних та безалкогольних напоїв

ОК25 Управління безпечністю харчової продукції за принципами системи НАССР

ОК25 Екотехнології у виробництві харчових продуктів

Ок26 Проєктування крафтових харчових підприємств

ОК27 Економіка та менеджмент харчових виробництв

ОК27 Стандартизація і сертифікація харчової продукції 

Ок28 Переддипломна практика

Ок31 Виробнича практика

ОК33 Навчальна практика