- ОК 2 Іноземна мова
- OK 5.1 Теоретична підготовка базової загальновійськової підготовки
- ОК 6 Вища математика
- ОК 7 Сучасні мультимедійні
- ОК 9 Гастрономічні інновації
- ОК 10 Харчова мікробіологія
- ОК 10 Методи контролю харчових продуктів
- ОК 11 Основи фізіології та гігієни харчування
- ОК 13 Хімія
- ОК 14 Біохімія
- ОК 14/15 Процеси і апарати харчових виробництв
- ОК 16 Інженерна та комп’ютерна графіка 1 курс
- ОК 15 Інженерна та комп’ютерна графіка 2 курс
- ОК 17 Устаткування закладів ресторанного господарства
- ОК 18 Технологічне обладнання харчових виробництв
- ОК 19 Крафтові технології молока та молочних продуктів
- ОК 20 Крафтові технології м’ясних виробів та переробки риби
- ОК 21 Технології харчування
- ОК 22 Крафтові технології хліба, хлібобулочних та кондитерських виробів
- ОК 23 Крафтові технології рослинних олій, консервованих овочів та фруктів
- ОК 24 Крафтові технології алкогольних та безалкогольних напоїв
- ОК 25 Управління безпечністю харчової продукції за принципами системи НАССР
- ОК 25 Екотехнології у виробництві харчових продуктів
- ОК 26 Проєктування крафтових харчових підприємств
- ОК 27 Економіка та менеджмент харчових виробництв
- ОК 27 Стандартизація і сертифікація харчової продукції
- ОК 28 Переддипломна практика
- ОК 31 Виробнича практика
- ОК 33 Навчальна практика